[]

Anıtkabir'in bu fotoğrafı nereden?

Merhaba,

Yarın solotürk'ün saygı uçuşunu seyretmek ve fotoğraflamak istiyoruz, fakat bunu ekteki fotoğraf gibi bir manzaradan yapmak istiyoruz, Anıtkabir'in içinden böyle bir şey yakalamamız mümkün olmaz muhtemelen. Peki bu manzara Ankara'nın neresinden gözüküyor olabilir? Birkaç fikrimiz var ama, net bir bilgi alabilirsek daha da iyi olacak.

Teşekkürler.

 
açısına bakılırsa sanırım beşevler/beştepe taraflarından, hatta o güzergahta tepesinden fotoğraf çekilebilecek nokta atışı da yapayım, başkent öğretmenevi'nin terasından çekilmiş olabilir.


  • kibritsuyu  (09.11.15 11:26:35) 
balgat-milli kütüphane tarafından cekilmis sanki. ulastirma bakanligi binasi olabilir.


  • helenart  (09.11.15 11:29:02) 
google earth'ten bakınca karar değiştirdim. kesinlikle beşevler/beştepe tarafı değil, başkent öğretmenevi hiç değil. başkent öğretmenevi'nin manzarası bu: static.panoramio.com

evet balgat/milli kütüphane taraflarından çekilmiş. lakin illa aynı açı olacak demezseniz yine başkent öğretmenevi veya gazi hastanesi gibi bir yere girip üst katlarına çıkabiliyorsanız oraları önerebilirim.
  • kibritsuyu  (09.11.15 11:34:42) 
Anıtkabir'i tepeden görmek ve önüne mümkün olduğunca az bina koymak istiyorum, biz de Beşevler tarafı diye düşünmüştük, ama kime sorsak Milli Kütüphane tarafı daha mantıklı gibi geldi, teşekkürler yardımlar için.


  • bi mekan  (09.11.15 12:35:09) 
bana kalırsa çalışma bakanlığı binası olabilir.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (09.11.15 12:45:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.