[]

Bisiklet, Sürülecek Yer, Spor, Kilo Kaybetmemek

Bu gibi soruların cevaplarına ihtiyacım var.

Mesela; ben sadece Belgrad Ormanı Koşu Parkuru (şimdilerde bisikletle girmek yasak galiba) yerlerde sürmek, şehir içinde ulaşım aracı olarak kullanmamak için, f/p ürünü olacak ucuzlukta bir bisiklet istesem ne almalıyım mesela?

Belgrad Ormanı gibi, icab ettiğinde yanıma köpeğimi de alıp geze geze bisiklete binebileceğim güvenli nereler var İStanbul'da?

Arabam çakma crossover tarzı bir araç. Bunun tavanına bisiklet koymayla uğraşmak istemiyorum. Arkasına bisiklet taşıma aparatlarından hangisini almalıyım mesela?

Şehir içinde de kullanmak isterdim ulaşım amacıyla. Ama "otomobil itibarı" görmüş bir sürücü olarak, bisiklet sürücüsü yok sayılmışlığını yaşamak istemiyorum. Bir de oturduğum semt nedensa bana her binişimde "eşşek kadar adam çocuk gibi bisikelte biniyor ehehehe" diyorlarmış gibi hissettirecek.

Onun içindir ki derdim, şöyle köpeğimi de yanıma katıp, onu koştururken bana da bisiklete bindirmek.

Ha bir de, kilo vermemek gibi bir zorunluluğum var. Hem spor yapıp, sağlıklı kalmak, hem de kilomu korumak isterim. Bisiklet buna engel olur mu? Kesin zayıflatır mı?

 
Güzel havalarda mangalcıların işgaline uğrasa da Florya - Yeşilköy sahil yolu güzeldir.


  • yorke  (09.11.15 02:47:38) 
Bisiklet zayiflatmaz. En azindan beni zayiflatmadi. Son 6 aydir temel ulasim araci olarak bisiklet kullaniyorum (gunde ortalama 45 dakka) zerre kilo inmedim ki zayif degilim.

tasima aparati gayet standart bir sey, bisikletciye veya dekatlon tarzi bir magazaya gitsen cok uzun surmez uygun bir sey bulman.

"Bir de oturduğum semt nedensa bana her binişimde "eşşek kadar adam çocuk gibi bisikelte biniyor ehehehe" diyorlarmış gibi hissettirecek." gereksiz bir kaygi.
  • hot potato  (09.11.15 03:51:25 ~ 10.11.15 22:09:32) 
bisiklet basta bolgesel olmak uzere zamanla kilo verdirir. bunun yaninda beslenme sekli ve yasam tarzi da etkilidir, uyku duzeni vs. belgrad taraflarina yakinsaniz eger emirgan sahil yolu tam bisikletlik.

resmi bisiklet yolu ariyorsaniz,

florya - yesilkoy (ama mesafesi kisa)

keza florya'dan yenikapi'ya kadar gidebilirsiniz. yenikapi'ya yaklasinda yola gecmek zorundasiniz.

emirgan bisiklet yolu var, daha bitmedigi icin millet dalga geciyor.

bana gore bisiklet yolu avcilar'dan kirecburnu'na kadar olan mesafe. kimisi yola cikmaya korkuyor vs. ama kendinizi belli ettiginiz surece yolda sıkıntı olmuyor.

siz biraz etrafa gore yasiyorsunuz sanirim. sonucta sizin yaptiginiz onemli. digerleri ne derse desin. size sabit masali ya da amortisorlu sehir bisikleti lazim.
  • evimin paspasi  (09.11.15 09:21:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.