[]

Böyle insanlar nasıl olunuyor ?Sosyal hayatta başarı ?

Mesela bazı arkadaşlarımın telefonu hiç susmuyor.Haftasonu suraya gel bunu yapalım sunu yapalım.Adamları devamlı birileri bişi yapmaya çağırıyor.Adamlar muhakkak bir plana dahil oluyor.Ben hiç böyle bir arkadas çevrem yok ..
Bazı arkadaşlarım da hiç yalnız göremedim.Adam devamlı kolay kolay sevgili bulup değiştirebiliyor.Kızlarla kontağı çok iyi ,çok kolay samimi olabilliyor .

Bu kadar sosyal hayatta aktif başarılı olanların sırrı nedir ?

 
kızlar mevzusunu dışarı çıkartırsak(onun bileşenleri çok farklı hatta ülkemiz için çok daha farklı);
işin sırrı eğlenceli olabilmek sanırım, yani etrafındaki insanlar senin gelmen ile daha iyi vakit geçirebiliyorlar ise arayan olabiliyorlar. Burada ise olamadığın gibi davrandığın ortamlarda bulunmak yerine olduğun davrandığın gibi ortamlarda bulunmaya çalışmak aslında daha önemli, yani kısaca çok popüler bir grupta silik bir insan olmaktansa, loser'ların içinde aranan olmak daha güzel bir dünya.

  • gezegen olan pluton  (08.11.15 19:30:43 ~ 19:32:05) 
Ben de az çok öyleyimdir. Elimden geldiğince farklı ortamlara girmeye çalışıyorum. Mesela sporu çok sevdiğim için denk geldikçe spor organizasyonlarında gönüllü oluyorum farklı branşları öğrenmek için ders alıyorum seminerlere katılıyorum yani birçok yeni ortama giriyorum. Bunları yapmak içinde başkalarına ihtiyacın yok onların gelmesini bekleme çekinme tek git çokta paraya ihtiyacın yok kendini her şekilde geliştirebilirsin. Gittiğin yerlerde 1 kişi ile bile tanışsan onun arkadaşlarıyla ortamda tanışarak bu sayıyı ikiye üçe katlayabilirsin. Yani bence bu işin sırrı farklı ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak için ortam hazırlamakta ve insanlarla iletişim kurarken onlara gülümsemeyi ve çekingen olmamayı öğrenmekte.


  • powerpufgirl  (08.11.15 19:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.