[]

biriyle görüşmek icin sozlestiginizde

Size donmezse arayip mesaj atar misiniz? Bugun arkadasimla sozlestik, gece 1.30'a kadar sorun yoktu, son mesaji da o atmis. sabah kalktim, cevap yazdim. Cevap vermeyince gormedi diye aradim, acmadi. Bulusma saatimize yakin baktim hala tik yok, kizdigimi belli eden bir mesaj attım. Mesajlari da gormus, hala cevap filan yok. Cok kizdim, butun gun onun yuzunden evde haber bekledim. Hala bir mesaj atip kizmak istiyorum ama bir yandan da abarti mi olur diye düşünüyorum.

Siz boyle durumlarda napiyorsunuz? Arkadas, sevgili vs. Ekilince arar misiniz?


 
Gerçekten çok önemli ve geçerli bir açıklaması yoksa bahsettiğiniz şekilde davranan bir insanla ilişkimi keserim. İnsanlık hali; bir işi çıkar, rahatsızlanır, uyuya kalır ama haber verip şu sebepten dolayı gelemiyorum demek çok da zor olmamalı.


  • pike  (08.11.15 17:36:58) 
Sevgilim böyle bir şey yapmaz da arkadaşım yaparsa çok uzatmam konuyu ama bir daha böyle bir organizasyon içine girmemeye çalışırım kendisiyle.


  • angelus  (08.11.15 17:37:38) 
eğer önemli bir konu yok ve bir şey olmadı ise ayıp etmiş. cevap yazmışsın sonra da aramışsın ki bunlar normal, olması gereken şeyler. aranır buluşma saatine yaklaşıldığında ve/veya geçildiğinde


  • nawar  (08.11.15 17:46:42) 
Bu şekilde davranan insanları hayatımdan komple attığım için, çevremde böyle bir arkadaşım kalmadı. Şimdi düşünüyorum da uzun senelerdir böyle bişey yaşamamışım ama eğer bir gün yine yaşarsam, bahsettiğin senaryoda asla tekrar aramam. Insanın annesi bile ölmüş olsa "annem öldü" yazabilir. Kolları kopmuş olsa Başkasına yazdırabilir. Telefonu bozulsa başka yerden ulaşabilir. Benim aklım almıyor yani cevap vermemeyi :)


  • pandispanya  (08.11.15 17:49:26) 
tekrar aramam (basta ararim senin yaptigin gibi), dogru duzgun bir bahanesi yoksa daha da bulusmam.


  • chaotic good  (08.11.15 17:50:11 ~ 17:51:15) 
ben zamanında çok çektim bundan

yok kanka akşam geleyim takılak mı (gelmedi), xyzye in gel oturuyoz orda (oturmuyorlar), vs vs

ben akıllandım. akşam takılak mı dedi, normal işime bakıyorum ne yapacaksam ertelemiyorum. gelirse iniyorum gelmezse devam. geç mi kaldı, cevaplamıyorum başka güne kalıyor.

şuraya gel mi dedi, oraya gidiyorum baktım yok. 2. çayımı içip kalkıp evime gidiyorum.

bana bir şey verecek mesela. ama gittiğimiz yere getirmemiş. aa tamam kanka biraz takılak dönüşte alırız dediğinde başka güne sarkıtıyorum.

uğraşamam, herkes akıllı olsun. baba yorgun çünkü
  • patr  (08.11.15 17:54:53) 
yuh çok ayıp etmiş.


  • dafuq  (08.11.15 18:04:22) 
Böyle bir şey bence ikili ilişkilerde yapılabilecek en ağır şey. Tam olarak affedemem hiçbir zaman. Eskisi gibi de güvenmem. Baktım buluşmaya yakın hiçbir şey yazmamış "buluşmuyor muyuz?" Diye mesaj atarım hayır falan derse zaten birdaha istesede yüzümü göremez veya çok çabalayıp kendini affettirmesi lazım anca öyle. Ama ben genelde gerçekten kırıldığım insanlara "umursamıyor gibi davranırım" bu şekilde sinirlendiğim için diğer buluşmalarına da gitmem çok önemsesem bile takmıyormuş gibi davranır kendi çapımda cezalandırırım. Bağırıp çağırıp daha fazla totişini kaldırmam


  • powerpufgirl  (08.11.15 19:27:29) 
İletişimi kesersin, yapılacak bir şey yok.


  • arnold schwarzeneger  (09.11.15 07:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.