[]

nero problem çıkardı koşun!

nero ile bir dvd yazmaya çalışıyorum fakat nero yazmasını istediğim dosyayı göremiyor. ben normal, bilgisayarım>d:>dosya şeklinde bilgisayar üzerinde görebiliyorum ama nero göremiyor. sürükle-bırak yöntemiyle atmaya çalıştığımda ise "folder cannot be accessed from specified path" diyor. ne yapabiliriz acaba? çok da vaktim yok, acil çözmem lazım bu problemi.




 
dosyanin ismini cismini degistirseniz ? d'deki bi dosyayi gormemesi de olanaksiz geliyor bana, hani c deseniz document and settings deseniz kullanici adi deseneniz neyse de d ne alaka yani. dosya adini kisacik bi$i yapin.. bu arada d nfts ve sikistirma etkinse dosyayi c'de bi klasorun icine alin. (yeni acin bitane kisa isimli)


  • notorious  (23.07.07 15:12:55) 
sanırım sorun pathi bir şekilde d:> şeklinde görüyor olması zira d:\dosya şeklinde görmesi lazım normal şartlar altında.


  • jolietjake  (23.07.07 15:25:47) 
çok acil ise, başka bir klasör açıp, dosyanın buraya bir kopyasını aldıktan sonra nero'ya bu yeni klasörü kopyalattır, daha sonra da niye açılmadığını çöz...diye önermeyi denerim.


  • laugh  (23.07.07 15:34:53) 
dosya adını değiştirdim oldu.. sanırım türkçe karakterlerden kaynaklanıyordu çünkü atamadığım bir kaç dosa daha vardı ve hepsi türkçe karakter içeriyordu. değiştirince atabiliyorum şimdi hepsini ama dosya adına göre görüp görmemesi de çok ilginçmiş. teşekkürleer..


  • rvnmakaay  (23.07.07 15:49:32) 
sorun tamamen türkçe karakterlerden kaynaklanıyor. zaten çözmüşsünüz ama, özellikle klasör isimlerinde ı,ş,ğ,ç,ü,ö gibi harfleri kullanmamaya özen gösterin.


  • sherinian  (23.07.07 16:39:09) 
boşver o programı. sana 10 kat daha iyi bir şey verelim.
cd burner xp pro (free)


ufacıktır, daha hızlıdır, kullanımı çok daha kolaydır.
olması gerektiği gibi olan bir programdır.

www.cdburnerxp.se
  • can see  (23.07.07 19:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.