[]

Motor almak ya da almamak

Bir adet harley davidson iron 883 almak mı (birinci fotograf)

Yoksa nasılsa fazla kullanılmayacak diye alt klasman hyosung gv 250 almak mı? (ikinci fotograf)

Yoksa yamaha dragstar mı?

ya da honda shadow mu?.....


çok büyük çıkmazlardayım :( (derdini s.yim butonu aktiftir)

 
harley baya baya güzelmiş ya.


  • cokponcik  (08.11.15 12:04:32) 
honda shawdow. niye dersen hiçbir cevabım yok. harley hep itici geldi bana. overprice bir ürün sanki. shawdow'u hep sevmişimdir.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (08.11.15 12:05:42) 
kavasaki drifter var 800luk tekerleri kapalı modeli o da benim gonlumde yatan aslan parcasi.


  • mehmet lutfi  (08.11.15 12:13:00) 
Harley cha cha cha!


  • whatyougetiswhatyoudid  (08.11.15 12:21:42) 
harley çogzelmiş


  • stevie  (08.11.15 12:22:05) 
kazancın iyiyse harley. bak paran varsa demiyorum kazancın iyiyse. yani vergisini, sigortasını verebileceksen, benzinini karşılayabileceksen, servis maliyetlerini üstlenebileceksen.

yok ben bunları karşılamakta zorlanırım diyorsan honda shadow.

ikisinin arasında bir model düşünürsen de kawasaki vulcan s derim.

son olarak 500'lük street modelini türkiye'ye ihraç etmeyen harley'e kafam girsin.

edit: street demişken alacaksan da street 750 al derim. hem nispeten daha ucuz ve yeni teknolojileri kullanıyor. baktığın model daha fazla yakıyor, titreşimi fazla, hava soğutmalı. ha tip olarak 883, street'i tokatlar ayrı mesele. aşağıya bakan dikiz aynaları yeter.
  • halitkin  (08.11.15 13:07:46 ~ 13:10:03) 
Harley çok seksi.


  • arnold schwarzeneger  (09.11.15 07:45:47) 
ilk motosikletin olacaksa harley alma, yamaha ya da honda al


  • mirty  (09.11.15 07:48:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.