[]

ezel'in 2. sezonu nasıl ?

ilk sezonunu soluksuz izledim ama ikinci sezonun ilk iki bölümünü sıkıla sıkıla izledim. devam edeyim mi bırakayım mı?




 
31. bölümden sonrası, halka yaranma çabalarıyla dolu ama devam et. hiç olmadı fonda çalar sen kendi işlerinle ilgilenirsin. kenanla ezel sahneleri ve bazı kenanla dayı sahneleri güzel. onlara değer. hiç olmadı, youtube'da ki seçilmiş sahneleri izle. bende bile kendi oluşturduğum bir playlist var. dilersen paylaşırım.

aa bu arada aklıma geldi, spoiler gibi birşey bu ama

spoiler gibi birşey olan kısmı

kenan birkan'ın ölümü çok saçma olmuş ancak. ölümden sonra ki sahne var, ramiz dayı görünüyor. işte o sahne efsane.

spoiler gibi birşey olan kısmı bitti.
  • mete kudur  (08.11.15 04:27:30 ~ 06:19:01) 
devam devam, son bölümlere doğru çıldırıyor iyice.


  • sosyal muhendis  (08.11.15 04:27:31) 
evet sosyal mühendis haklı son bölümleri çok efsane. 2. sezon ezelden daha çok dayının hikayesi olarak geçiyor. ama sonunda yine ezelin hikayesine dönüyor. sırf oraları izlemek için izlenir 2. sezon


  • yamuklu sucurta  (08.11.15 06:36:06) 
affetme! izle gitsin.

1.sezon çok efsane ama ikinci sezon sonlara doğru çılgın atıyor,ilk 15 dakikası sıkıcı geçip 3.5 üstü biten maç gibi o sezon.

dizilerin dizisi hastasıyız hala.
  • bialo czerwoni  (08.11.15 11:50:45) 
Orda burda "ilk sezonu efsaneydi, 2. sezonda sicti" diyenlere aldirid etme. Devam et izlemeye. Daha ne efsane bolumler, diyaloglar izleyeceksin.


  • lionel andres  (08.11.15 11:52:21) 
çok kötü bence izleme hiç güzel değil.


  • rheia  (08.11.15 12:09:57) 
İkinci sezon da ilk sezon kadar güzel. Hatta ikinci sezonun içerisinde başlı başına bir dizi var. İkinci sezon olmasa ilk sezon çok havada kalırdı.


  • oziloz  (09.11.15 13:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.