[]

Kendinizle barışık mısınız?

Hayatta olmak istediğiniz kişi olabilmeyi başardınız mı ? başaracak mısınız? bu saatten sonra benden bi bok olmaz mı diyorsunuz? karakterinizde neleri değiştirmek isterdiniz?




 
biraz onyargiliyim, klasik bir eksici olarak kolay kolay begenmem aksjda
azcik da tembelim.
bunlarin disinda hicbiseyimi degistirmek istemem.
  • chaotic good  (07.11.15 20:44:27) 
goygoy'u çok seviyorum. Sabaha kadar boş muhabbet yapabilirim. Bunu değiştirebilsem ideal insan olacağım :)


  • gkn  (07.11.15 20:45:17) 
Hep yolda görüyorum kendimi eninde sonunda olurum ya


  • new day new life  (07.11.15 20:47:07) 
kendimle barışığım olmak istediğim kişi olamam heralde
karakterimde değiştirmek istediğim bir şey yok sadece bazen sazan gibi her söylenenleri ciddiye alıyorum

  • basond  (07.11.15 20:53:52) 
Still in progress diyorum ben. Turkce boyle kisaca tarif edecek bir cumle bulamadim. Gerci su aciklamayi yazana kadar turkce olarak da anlatmis olurdum derdimi. Bak hala yaziyorum mal miyim neyim. Sanirim bi bok olmaz benden asdfgdhaasdhfs


  • floydian  (07.11.15 20:58:58) 
Düz adam sami gibiyim.
Az biraz entrika işini anlasam hayatta kalmam daha kolay olacak gibi

Canım kendim
  • cecilia  (07.11.15 20:59:30) 
Deli gibi kısır döngüde olduğum bir konu bu. İlk anda kendime bakıp "Fena değilim galiba" diyorum, sonra aklıma "Akılları pazara çıkarsalar, herkes gidip kendi aklını satın alırmış" atasözü geliyor. Bu atasözünün doğruluğunu şu şekilde kanıtlıyorum; senin garip bulduğun, sevmediğin, vb. bir insan birçok insan tarafından sevilebiliyor. Hatta aynı insanlar hem seni, hem onu sevebiliyor. Aynı şekilde seni de sevmeyen insanlar var, onu da sevmeyen insanlar var. Senin kendi kafandaki kriter, ilke, kısıt, akıl ile koyduğun o kriterleri hiç sağlamayan biri var karşında ama o kişi onun aklına gayet de geçer not almış oluyor. Dolayısıyla bu subjektiflikle, bu kadar yanılgıya açık akıllarımızla, herhangi birimiz hakkında kendimiz dahil herhangi birimizin karar vermesi, eğer uçlarda bir durum yoksa, saçma geliyor. Aynı şekilde, ideal tanımı da kafamda oturmuyor. Bir ideal olduğuna inanmıyorum. Bunun üstüne, insan olarak bizi güzel yapanın ideal olamamamız; bu kadar çok boyutta birbirinden farklı olmamız olduğunu düşünüyorum.

Bir ev arkadaşım "Eğer tanrı tek bir din gönderseydi ve o dinin tek bir ayeti olsaydı, o ayet 'Denyonun teki olma' olurdu" demişti. Ona katılıyorum; denyonun teki olmadıkça her hedef başarılmış ve her şey güzel demektir.

Bir iki tutukluk yaptığım özelliğimi düzeltmek isterdim. Üstünde ara ara uğraşıyorum. Bazen "Malzeme bu" diyorum. Bazen de "Tamam, malzeme bu da; kimse sana süngerden çatal yap demiyor ki. Malzeme buysa al ve işle" diyorum. Geçinip gidiyoruz.
  • aychovsky  (07.11.15 21:35:25 ~ 21:40:53) 
çok barışığım. harika biri olduğumu düşünüyorum.


  • yalnizliktan devren kiralik  (07.11.15 22:02:09) 
Kendimi kabulleniyorum. Ama barışık olduğum söylenemez. Zaman zaman kendime karşı çok acımasız olabiliyorum.


  • psmstc  (07.11.15 23:00:17) 
Cok bir sikayetim yok kendimden. Erken yatmiyorum, o var. Akillari pazara cikarsalar ben cidden alirim kendiminkini yahu.
Bir de iyi niyet olayini biraz abartirim genelde, o sikinti var. Dedikoduya tolenrans gostermeye de son vermeliyim.

  • stavro  (07.11.15 23:29:02) 
Kendimle barisigim ama bazen kendime verdigim sozleri tutamiyorum, o kotu oluyo.
Bi de genel olarak daha rahat ve umursamaz bi insan olmak isterdim.

  • turuncu sufle  (08.11.15 00:09:20) 
bu saatten sonra benden bi' bok olmaz. ama bunun sorumlusunu kendim görmüyorum, coğrafya kaderdir sözünü bi' tık ilerlettim ve haklı olduğumu düşünüyorum. bakalım, yaratıcımız varsa işimiz yaş ama yoksa bu saatten sonra benden bi' bok olmaz durumundan rahatsız değilim.

ekşiduyuruda bu duruma şahane yaklaşım geliştiren bir duyuru okumuştum. uzun uzun anlatmıştı, başarı v.s olaylarını.
  • mete kudur  (08.11.15 00:22:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.