[]

Direksiyon Sınavından Kaldım :/

ya arkadaş ne bahtsız adamım. abi öğle 3te sinavim vardı, bindik arabaya önce bol ışıklı 2-3 kmlik bir yolda sürdük gayet iyiydim o sıra yavaş yavaş heyecanı da attim.
ne olduysa park yapacağımız sokağa girince oldu. böyle arka arkaya bir suru park yeri var, ama tüm araçlar aynı anda kalktigimiz için o sokağa girdiğimizde müthiş bir sıkışıklık oldu. önüm arkam sağım her yer araba, sağ seride gecmem gerek ama daha önce hiç bu kadar dar ortamda dur kalk yapıp aracı kontrol etmedim. o sıkıştıktan kurtulamayinca indirdiler beni.

park etabina bile geçemedik, hayır oraya kadar da hiçbir sıkıntım yoktu insan bir ikinci şans vermez mi lan?
30 kişinin 6sı geçmiş normal mi bu?

 
normal. "daha önce hiç bu kadar sıkışık bir ortamda dur kalk yapmadım" demişsin. trafik dediğin zaten sıkışık bi şey, gerçek hayatta önün arkan sağın solun hep araba dolu olacak ve dingil şoförlerin arasında kazasız bir şekilde sürebilmen gerek. şimdi sana ehliyet verseler herhangi bir ana caddede birinin tamponuna bindirince "ya çok sıkışıktı bi şans daha verin :////" mı diyeceksin?


  • ambrosia  (07.11.15 20:38:58) 
normal abi. kasıyorlar sınavda. ben nasıl geçtim anlamadım valla. benden önce tam 5 kişi üst üste ilk aracı hareket ettirdikleri yerde sinyal vermeden yola çıktığı için kaldı..

geçmiş olsun. bir dahaki sefere bol şans.
  • nodrap  (07.11.15 20:40:47) 
normal.
artik direksiyon sinavlari cok siki, eskidendi o kolayca gecmeler.
biraz da hata sende daha cok pratik yapman gerekiyor.
  • chaotic good  (07.11.15 20:41:44) 
sizin kursun eğitimleri(eğitmenleri) kötüymüş, %20 başarı oranı berbat.
evet ikinci sansı vermez zaten vermemeli de, trafik hata affetmiyor.

  • kuzey li  (07.11.15 20:44:58) 
Normal sıkma canını tekrar girersin. Sakin kalmaya çalış. İkinci denemeden önce bol pratik yap. Dar alanda hakimiyet konusunda da pratik yap.


  • kucukharfler  (07.11.15 20:45:34) 
normal. Kız kardeşim parkuru tamamladı, park alanına geldi, tek manevrada park etti biz tam seviniyorken park alanından sınav başlangıç noktasına (15-20 m) gidecekken araç stop etti ve bıraktılar.


  • tss  (07.11.15 20:53:01) 
sınav güzergahları kurstan daha önemli,bazı yerlerde düz yolda tur atıp boş alana park yapıyorlar.


  • essoist  (07.11.15 21:37:24) 
oha ya cidden zorlaşmış ya da şehirle mekanla ilgili. Ben bir Anadolu şehrinde şehirler arası yolda sınav olmuştum, öyle park yeri falan yoktu gittik bir yerden u dönüşü yaptım vites değişimi yok durup geriye gitme falan derken tamam dediler. Aldım. Ha öncesinde ya da sonrasında şehir içinde pratik yapmak lazım tabii.


  • rodriguez2  (07.11.15 21:42:13 ~ 21:42:53) 
Anadolu şehri Rumeli şehri fark etmiyor artık, tek hatada bırakmak zorundalar. Arabaya binmesiyle stop ettirip indirilmesi bir olan insanlar biliyorum


  • mezzosprite  (07.11.15 21:58:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.