[]

kedim 4. kattan aşağı düştü ve kayboldu.

Merhaba.

Bu sabah ben uyurken kedim balkondan aşağı atlamış. Öncelikle uyandığımda evin her yerini aradım, ev arkadaşlarıma sordum en son gece gördüklerini söylediler. Sonra aşağıya indim, aşağıda bir büfe var, böyle kepenk gibi olur ya yağmur yağmasın diye dükkanların üzerinde, sabah oraya "pat" diye bir şey düştüğünü, fakat çatıdan bir şey düştüğünü zannedip ilgilenmediğini söylediler. Dolayısıyla ben de kedimin düştüğüne eminim şu an.

Ayrıca bu dükkanın sahibi dükkanın üzerindeki dairenin sahibi. Rica ettim, o çatı gibi yere çıkıp kediyi aradı acaba korkup bir yerlere mi sindi diye, hayır yok. Elimde mama kabı pisipisi diyerek 4 blokluk çevreyi, araba altları, kuytu köşeler dahil her yeri aradım. Adına tepki vermiyor fakat dolu mama kabını salladığımda çıkan sesi nerede duysa gelir. Bütün sokakları gezdim, aradım yok. Ölmüş olmasına da olasılık vermiyorum çünkü evden baktığımda aşağıda, çatının üzerinde görünürdü. Muhtemelen korkup kaçtı ya da bir yerlere sindi. Çok çaresizim ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

 
hemen kedinin fotosunu bastirin kayip kedi ilani verin mahallede her yere yapistirin.
gecmis olsun.

  • chaotic good  (07.11.15 17:10:03) 
hemen yapıyorum hocam, teşekkür ederim


  • ateslizenci  (07.11.15 17:14:58) 
kediler böyle bir şey yaşadıklarında korunaklı bir yere sığınıyor. merdiven altı, balkon altı vs gibi. düştüğü yerin 5-10m çevresindedir muhtemelen.


  • [silinmiş]  (07.11.15 17:18:15) 
Korkmustur o ya girmistir bi yere cikar kiyamam :(


  • condom kurşunu  (07.11.15 17:29:22) 
Geçmiş olsun, bizimki bodrum katın cam boşluğuna girmişti. Pes etmeden aramaya devam edin. Size yardımcı olabilecek eş dost varsa yardım isteyin.


  • mrmlq  (07.11.15 17:44:20) 
yakın çevreye mama kabı ve mama bırakın


  • cenkertem.afc  (07.11.15 17:59:20) 
o halde eğer ölmediyse çok uzaklaşamaz, kıyıya koşeye bi yere sığınmıştır, çok yakın bi yerdedir.


  • nice tnetennba  (07.11.15 18:09:50) 
ağaçların tepelerine de bakın. benimki ağaca çıkmıştı düşünce, itfaiyeyle indirebilmiştik.


  • fleur du mal  (07.11.15 18:55:24) 
Bizim de basimiza gelmisti. Kalcasi kirilmis, com uzaklasamamisti. Genelde can havliyle yakindaki bir kuytu yere giriyorlar. Gozunuzden kacan bir yer muhakkak vardir.


  • innerbliss  (07.11.15 19:02:41) 
geçen sene benim kedim de beşinci kattan atlamıştı. yakındaki bi apartmanın bodrumuna girmeyi başarmış, orda saklanmış, bu sene yine kaçtı, bu sefer de kendi apartmanımızın bodrumuna saklanmış, oralara bakmanızı tavsiye ederim.


  • Wilhelm  (07.11.15 19:14:37 ~ 19:15:21) 
sokak kedileri sizden önce bulmuştur kedinizi. gece kavga dövüş seslerini dinleyin mahalledeki, dinlenip dinlenip dövüyorlar kayıp kedileri alfa kediler. biz hep kavga bağırışmalarından bulduk kedimizi.


  • 8 ay bok var gibi bekleyen caylak yazar  (07.11.15 20:38:28) 
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediklerinizin hepsini aklımda bulundurdum ve bulunduracağım. Gerçekten mahallenin altını üstüne getirdim, yok. Tabii ki de mutlaka bir yerde ama insanın aklına gelmeyecek bir yerde olmalı. Şimdi gece olmasını ve etraftaki diğer seslerin gitmesini bekliyorum, mutlak sessizlikte çıkıp tekrar arayacağım.

Tek umudum hayatta olması. Abartısız evladımı kaybetmiş gibiyim şu an.
  • ateslizenci  (07.11.15 22:43:14) 
Korkudan biyere girip saklanmıştır. Bizim evin en altındaki balkonun 15cm'lik boşluğu varmış oraya girmiş. Orda bulduk.


  • Wilhelm  (08.11.15 00:35:09) 
Arkadaşlar heyecandan gönderiyi güncellemeyi unutmuşum. 3 günün sonrasında kedimi evin 15 metre ilerisindeki başka bir apartmanın bodrumuna pusmuş, kirli ve aç şekilde şans eseri buldum. Hemen veterinere götürdüm, kırık çıkık yokmuş şükür. Yalnızca ön dişlerinden birisi kırılmış. şimdi yanımda :) Teşekkür ederim ilginiz ve yardımlarınız için. Kimsenin başına gelmez umarım, çok büyük acı.


  • ateslizenci  (23.11.15 17:12:43) 
Hadi gözün aydın, geçmiş olsun.


  • arockm  (23.11.15 17:17:39) 
çok teşekkürler:)


  • ateslizenci  (23.11.15 17:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.