[]

Sizce Ne Yapayım (Bodyforumtr Fanlarına Özel)

Arkadaşlar,

bi benim siteye (bodytr.com) girin bakın, bir de fitnessci.com sitesine girip bi bakın zahmet edenlere teşekkürler çünkü sorum bu durum karşısında siz ne yapmamı önerirsiniz budur.

ha bu arada neden bodyforumtr bodyforumtr diye gezinenlere özel olarak bi mesaj vermek istedim? çünkü fitnessci.com sitesini sorgulatınca çıkan sonuç sizi de şaşırtacak...

whois.domaintools.com

Bu arada isim vermeyeyim ama ilgili şahıs "domain privacy" seçeneğini seçerek fitnessci.com sitesinin bodyforumtr ile olan ilişkisini gizlemiş :-) duyurudan bir başka arkadaşa ben o gizlemeden evvel göstermiştim, bodyforumtr ile aynı kişiye ait.

hadi övmeye devam edin, ha soruya geçeyim, ben ne yapayım? aklınıza neler geliyor? bu durum böyle sürerse zaten yasal olarak kapattıracağım ama başka önerilere de açığım.

 
yok ya hu ben sinir falan olmuyorum henüz çok amatör bir "deneme" izlemeye devam ediyorum şimdilik


  • Karluk  (12.10.09 20:56:50) 
van damme forum işni şu an teknik bir yetersizlik sebebiyle aktif etmiyorum, biraz para buldum mu forum işini de halledeceğim, çok farklı bi forum olacak kafamda çok güzel düşünceler var. bazıları hayal kırıklığına uğrayabilir ama ben ne yapacğaımı ii biliyorum kimse endişe etmesin.

her şey çok güzel olacak
süper baba
ekmek teknesi
  • Karluk  (13.10.09 06:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.