[]

Warcraft

www.youtube.com

nasıl beğendiniz mi? animasyon olayını abartmışlar bence.. gerçek oyuncular ile beraber olan sahnelerde çok sırıtıyor..makyaj üzerinden gitselermiş keşke.. birde warcraf 3 oyunundaki hikayeden gitmiyorlar sanırım..


 
hikaye biraz değişmiş tabi ama genel akışı bozulmamış bence. ayrıca ben beğendim, canavar gibi film olacak.


  • omer haybo  (07.11.15 12:48:01) 
daha cok rotuslenir o bence, cgi icine gercek oyuncu koyunca acaip duruyo elbette ama ayarlanir, daha cok zaman var ki filmin cogunu (belki hepsini) cekmislerdir.

hikaye olarak orclar biraz aciz gosterilmis sanki, bebek thrallin suya birakilmasi bana kahpe bizansi hatirlatti ahahah.

bu arada anlatmaya biraz "erkenden" baslamak istemeleri cok normal, oteki turlu izleyici pek bi b.k anlamazdi.

bisi demek icin erken, umarim boyle guzel bir evreni, hikayelerini duzgunce perdeye aktarabilmislerdir.
dogru duzgun cekilse efsane bir seri olabilir, warcraft evreni gercekten cok genis ve ilginc.
  • chaotic good  (07.11.15 14:57:35 ~ 14:58:17) 
benim izlerken acayip sinirim bozuldu. cgi yine bir derece, tamam dandik duruyor ancak daha yayına girmesine çok var ve bir anlamda, belli bir ölçüde iyileştirme yapabilirler ancak lore'a sadık kalmamaları çok kötü. bildiğin alliance taraflı tarihi yapıyor adamlar.

hikayenin aslına göre orclar portaldan geçmeden önce felblood içip geliyorlar ve zaten doğalarında olan savaşçı ruh tam anlamıyla zirve yapıyor ve kelimenin tam anlamıyla kontrolden çıkmış savaş makinesi haline geliyorlar. Azeroth'a da gelmelerinde ki öncelik 'halkının kurtuluşundan'da önce 'istila' amaçlı geliyorlar. aralarından bir tek Durotan felblood içmediği için mırın kırın ediyor ama Gul'dan onu sürüyor.
Neyse bu bizim orc'lar Azeroth'a geldiklerinde taş üstünde taş bırakmıyor ve insanları tarumar ediyor. Öyle ki Lothar bebek Varian'ı da alıp Stormwind'ı terk ederek Lordaeron'a sığınmak zorunda kalıyor.

Böyle dolu dizgin bir gireşe sahip hikayede orcları almışlar suriyeli mülteci yapmışlar resmen.

he gidip izleyecek miyim? tabi ki gidip izleyecem ancak içimde bir burukluk hep olacak.

bu arada hikaye Warcraft I zamanında geçiyor. Orc'ların Azeroth'a ilk adım atışı. Lore'da orc istilası diye geçer ama pek bu istila gibi durmuyor...
  • air  (07.11.15 15:11:39 ~ 15:22:18) 
nobbel ne demis acaba trailer ile ilgili onu da izlemek lazim :D
multeci orclar da iyiymis haha

  • chaotic good  (07.11.15 15:18:01) 
katılıyorum animasyon acaip sırıtmış, bu çağda enteresan. bi de, ragnar lothbrok'u oynayan elemanı gördüm sanki di mi?


  • gezgin rocker  (07.11.15 16:54:41) 
@gezgin
evet, travis fimmel.

  • chaotic good  (07.11.15 17:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.