[]

sevgilimin saçları açılıyor

yirmi dokuz yaşını bitirdi. saçlarının tepesi belli oluyor. dökülmesini engellemek için ne yapmalı?




 
:(

Aci cevap. O saclar gidecek. Malum hormonlar falan.
  • floydian  (06.11.15 19:55:27) 
Dökülme maalesef tamamen engellenmesi çok zor bir sorun. Ancak bir dermatoloğa gidilirse en azından yavaşlaması ya da minimum dökülmenin sağlanması için ne yapılabileceği hakkında bilgi alabilirsiniz.


  • sevgikusunkanadinda  (06.11.15 19:58:49) 
üzülmeyin kalan sağlar sizindir.


  • shotgunwoman  (06.11.15 20:01:00) 
sıfıra vursun. dökülmeye faydası olmaz ama dazlaklığa alışır, göze çarpmaz kelliği


  • dinsiz adam  (06.11.15 20:07:48) 
Biraz daha sabretsin, otuzu geçtikten sonra dökülme olmuyor pek. Onun dışında bir çözüm yok.


  • angelus  (06.11.15 20:11:54) 
belirginse saç ekimi olabilir, artık sistem çok değişti. neredeyse fark edilmeyecek derece iyi yapıyorlar insanlar işlerini. bir arkadaşım yaptırdı çok başarılı ve doğal buldum, bir o kadar da tuzlu tabi.


  • omer haybo  (06.11.15 20:15:31) 
Belki cinko eksikligi falan vardir karalar baglamadan once bi doktora gorunmek lazim.


  • yorke  (06.11.15 20:26:44) 
Doktora gidin ama hiçbi şey beklemeyin genetik der, vitamin eksikliği der salar başından. Çünkü dermatologların saç dökülmesi hakkında senden benden çok şey bilmediğini düşünüyorum. Ha içim rahat etsin diyorsan dediğim gibi... Şimdi ben sana çözümü söylüyorum "sığır iliği kürü"... Bunu google'dan araştırabilirsiniz. İnan bana yabancı kaynaklara kadar çok araştırdım tek yol bu ve gerçekten işe yarıyor. Dökülmeyi durdururken 2 ayın sonunda dökülen saçlar da yeniden çıkmaya başlıyor. Sora dua edersiniz bana geşmiş olsun :)


  • ssiradanbirigibi  (06.11.15 20:39:31) 
elbette çaresi vardır, iyi araştırın.
bir de bildiğim kadarıyla kellik geni anne tarafından geliyor?

  • aklimdakisorular  (06.11.15 21:04:13) 
Sac ekimi disinda bir cozum yok henuz dunyada, o da asama asama seanslarla hallediliyor, zor is, dogal da durmuyor pek kisa tutuyorsa saclarini. Ozel sampuana vs.ye para verip cok az bir fayda saglamak hic akil kari degil.

Bunu dert eden daha cok sensin sanirim. Ozguvenini sarsma adamin, alninin acilan yerlerinden op, gittikce daha yakisikli oluyosun de.

O da senin burnunun kemerini falan opsun. Sarin iste yaralarinizi karsilikli.

Bak adamin ozguvenini sarsarsan seni bulurum, saclarini yolarim :)
  • crescendo  (06.11.15 21:19:39) 
crescendo kel ve göbekli olsa bile en sevdiğim olur. üzüldüğünü gördükçe benim canım yanıyor.

sıradanbirigibi troll olmadığını varsayarak deneyeceğim teşekkürler.
  • pinkpeony  (07.11.15 16:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.