[]

Pişman Olacaksın Hissi

Size de oluyor mu?
Mesela durduk yere arkadaşla beraberken " Hadi la gidelim mangal yakalım akşama. " dediğimin hemen ertesi içimden bir ses " Giderken kaza yapacaksınız,orada başınıza olay gelecek. Hep senin yüzünden olacak. " diyor.
Engel olamıyorum. Nedendir?


 
hayir olmuyo hic oylesyeler


  • chaotic good  (06.11.15 19:54:19) 
hiç olmaz bende. gözüm kapalı girerim kaosa tehlikeye affetmem. tereddüt etmem.


  • cokponcik  (06.11.15 19:58:27) 
genelde sıkılacağımı düşündüğüm için pişman olacağım hissi geliyor.

ama tehlikeli bir durum oluşabilecek şeylerde de oluyor tabii. geçen asansörden ses geliyordu. bi sürü kişi bindi ve ben binmekten vazgeçtim ve diğerine bindim.
  • ermanen  (06.11.15 19:59:27) 
@hobareyy Hep kaza yönünde değil. Hep bir bela yönünde. Yani mesela yolda giderken alternatif yoldan gidelim diye ağzımdan çıkınca sanki orada fena trafik olacakmış gibi. Yarın halısahaya çağırayım dediğim arkadaş maçta sakatlanacakmış gibi.


  • hicunutmam  (06.11.15 20:13:35) 
senin bahsettiğin şey psikolojik bir sıkıntı ya, pek normal değil. hani bir değil iki değil, ortada hiçbir sebep yokken kendin bela kuruyorsun kafanda.

bana kupon yaparken oluyo arada. "lan oynamasa mıydım bunlara?" diyorum. bugün dedim mesela. oç dinamo moskova. hayır sen niye gidip bunların u21 takımına oynuyosun ki. abileri ne ki kendileri ne olsun.
  • der meister  (06.11.15 20:15:53) 
@der meister asdlkhajdl onun farklı versiyonu var bende. Maç günleri birinin kalbini kırarsam Beşiktaş puan kaybedecek kesin diye düşünüyorum.


  • hicunutmam  (06.11.15 20:24:13) 
Hep mi böyleydi, bi süredir mi? Bi süredir ise neyle başladı? Hep böyleydiyse çocukken girişimlerin engellenmiş veya davranışların yüzünden suçlanmış olabilirsin. Bir sürü daha açıklaması olabilir tabi. Çok yoğun oluyorsa psikolojik yardım almak iyi gelebilir.


  • mezzosprite  (06.11.15 20:26:17) 
kaygı bozukluğu belirtisi psikiyatriste görün.


  • her gece aç  (06.11.15 20:27:49) 
tedavi alman, hiç olmazsa bir psikologla görüşmen faydalı olur. bu durum hayattan aldığın tadı da azaltıyordur.
elbette sıkıntı yaptığım zamanlar benimde oluyor, lan bunu yaptım/ dedim ama şimdi s*ki tuttum diye ancak sende olduğu kadar değil.

yalnız bu arada bunları düşünüp hepsi tek tek olsa o zaman acayip olurdu işte :D final destination'da olduğu gibi...

not: öyle dediğim zamanlar genelde tutuyorum.. yersiz kuruntu değil yani :D
  • air  (06.11.15 20:33:07) 
Bir şey olursa olsun yapacak bir şey yok senin elinde değil... Hayat sonuçta... Böyle düşün...


  • ssiradanbirigibi  (06.11.15 20:44:08) 
Kesinlikle psikiyatrist e git, eğer daha uzun zaman böyle geçerse zor çözersin işleri.
Yani doktor, geri gönderse bile bu bir hastalık kurtulmaya bak.
Kendin çözemezsin.
  • dunyatuhaf  (06.11.15 22:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.