[]

Logitech Garanti / Servis hizmeti

selamlar,

logitech marka sevdiğim bir mouse'um vardı, bozuldu. logitech'e arıza kaydı açtım, arıza konusunda detaylı bilgi istediler, yazdım. sonra ürünün seri numarasını istediler, onu da verdim. sonra da ürünün faturasını taratıp göndermemi istediler, onu da yaptım. en son olarak sevkiyat bilgilerimi istediler (ad, soyad, adres, vs), onu da yazdım gönderdim.

bütün bunlar hafta başındaki 3 gün içinde gerçekleşti yaklaşık. en son sevkiyat bilgilerimi gönderdikten sonra da 2 gün geçti ama başka hiçbir cevap gelmedi. şimdi bunlar bana yeni bir mouse mu gönderiyolardır? ne elimdeki mouse'u bir yere göndermemi istediler, ne "şimdi şöyle yapıcaz, böyle bir yol izliycez" gibisinden bir açıklama yaptılar, ne de faturanın aslını istediklerine dair bir yazı gönderdiler.

nasıl olacak şimdi? logitech servis ile böyle bir tecrübesi olan var mı beni aydınlatabilecek?

 
Direkt yenisini gonderiyor olabilirler evet. Yapmadiklari sey degil.


  • floydian  (06.11.15 14:51:56) 
ayni seyi ben de yaptim, alicisi bozulmustu benimkinin. yeni alici 1 hafta sonra ulasti bana.
biraz bekle (belki 1-2 hafta) ses cikmazsa ariza kaydimin durumunu ogrenebilir miyim diye canli destekten baglan.

  • ekyil  (06.11.15 14:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.