[]

Dealextreme Sipariş Hakkında

Merhaba. Bu siteden ilk kez alışveriş yaptım ve ödeme kredi kartımdan tahsil edildi.
05.11.2015 19:07:56 Order Received Order has been created, awaiting payment.

Şöyle bir yazı var sipariş kısmında. Ödeme bekliniyor tarzı bir şey yazıyor ama karttan çekilmiş görünüyor. Ne olduğunu bilen var mı?

 
ödeme onayı falan gibi bişey o. birazdan düzelir.


  • dodi el ford  (06.11.15 10:10:45) 
dealextreme kaliteli çalışan bir firma, kazıklanmazsın merak etme düzelir o.


  • hypervaskulerdondurucu  (06.11.15 10:21:25) 
yurtiçinde de kartla alışveriş yaptığınızda o tutar önce provizyona düşer. provizyon bir nevi ön onay gibi bir şey. kısa bir süre sonra (genellikle aynı gün) işlem onaylanır. chargeback ihtimaline karşı işlemin tamamen onaylanmasını bekleyip ondan sonra siparişi işleme alıyorlardır.

dx güvenilirdir, sıkıntı olmaz merak etmeyin :)
  • orient blue  (06.11.15 10:24:01) 
merak etme sorun yok hatta süreç bu şekilde işleyecek aşağıdan yukarı doğru okuyabilirsin,

Confirm Receipt Delivery confirmed. Write review get DXPoints.
Full Shipment Your order has been fully shipped.
Order Processing Order is being prepared for Shipment.
Order Processing Order is being processed.
Payment Confirmed Payment verified.
Payment Received Your payment has been received , it's awaiting verification.
Order Received Order has been created, awaiting payment.
  • oku oku yazar ol  (06.11.15 15:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.