[]

[Kızlar] Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?

ve saçınıza maske yapıyor musunuz? (yapıyorsanız nasıl, ne sıklıkta?)

Ben sanırım çocukluktan beri Pantene kullanıyorum, şampuan değiştirmeye kalktığım her seferim pişmanlıkla sonuçlanmıştır ama özellikle son bikaç senede çok çeşitler çıktı sanırım, bu yüzden biraz özeniyorum yeni bir şeylere. Saçlarımın parlaklığına parlaklık kattı, yıpranmalarını en maksimum şekilde onardı diyebileceğiniz yeni şampuan önerileriniz var mıdır?


 
Loreal elseve'i kullanıyorum. Duştan sonrada hem şekil vermesi hemde beslemesi için pantenein argan yağı içeren bi ürününü kullanıyorum. Memnunum ikisinden de


  • powerpufgirl  (06.11.15 09:06:42) 
Tresan kullanıyorum. İçine de azıcık çay ağacı yağı damlatıyorum. Pambık gibi oluyor. Haftada bir de Watson'ın biralı wax ı var. Onu kullanıyorum.


  • old possum  (06.11.15 09:10:40) 
10 yıldan daha uzun zamandır Blendax normal saçlar için olan sampuanı kullanıyorum, 1-2 defa değiştireyim dedim ama hiç bir zaman değişim yaramadı. Ben memnunum, saçlarımı yapıştırmıyor, özellikle ilk yıkadığım gün gayet hacimli oluyor. Bunun dışında sadece saç uçlarına da Elidor'un normal saçlar için olan saç kremini kullanıyorum. 2 haftada bir Watsons'ın bal özlü maskesini yine sadece uçlarına uyguluyorum, haftada 1'de Elseve mucize bakım yağı yıpranmış saçlar için olanını tüm saça dipleri hariç sürüyorum. Saçlarımda boya olmadığı için kullandığım tüm ürünler normal saçlar için olandan. Ayrıca maşa ya da düzleştirici kullanacaksan ısı koruyucu muhakkak sürüyorum, sık kullanımda ısı saçın parlaklığını söndürüyor.


  • elikası  (06.11.15 09:15:48) 
john friedanın işlem görmüş saçlar için olan şampuanını ve kremini kullanıyorum ben. haftada bir gün de toni&guyın maskesi, memnunum. saçım boyalı olduğu için mecburum biraz :)
şampuan saçı temizler, krem yumuşatır, maske bakım yapar. kullanmıyosan maske ve serum öneriririm. loreal elsevein serumuna iyi diyolar. urban care markası paraben içermiyo ve uygun fiyatlı, genel olarak başarılı

  • turuncu sufle  (06.11.15 09:19:01) 
Şampuandan sonra şunu: images1.sanalmarket.com.tr

Çıktıktan sonra da şunu www.dermokozmetik.com ve bunu www.guzellikdukkani.com kullanıyorum. Saçlarımın yumuşaklığından ve kokusundan bunlarla çok memnunum oluyorum ama daha iyi alternatifleri ve bu işin daha iyi bir sistemi var mı onu öğrenmek istedim.

Watsons maskelerine bakayım öyleyse. Bi de daha doğal formüller mi arayayım nabayım.
  • pandispanya  (06.11.15 09:32:30 ~ 09:33:50) 
Eskiden head and shpulders kullaniyldum 2 senedir falan dove kullaniyorum. Asla ve asla sac kremi kullanmam. Cok gerekmedikce sacimi kurutmam. Inanilmaz saglikli ve kalin telli saclarim var. genetik falan da degil ailede bi tek kucuk dayimin saclari benimki gibi, onun disinda kimsenin boyle degil

Sac kremi ve saca sik islem yapmanin kisa vadede guzel sonu sunmasina ragmen uzun vadede saci oldurdugunu dusunuyorum
  • la noix  (06.11.15 09:40:00) 
Metrix Biolage ile Organix Cherry Blossom'ı dönüşümlü kullanıyorum. Saçım bir şampuana alışınca kaşınmaya başlıyor, o yüzden dönüşümlü kullanıyorum. Matrix Biolage'i bulması biraz da zor, birkaç kuaförde var sadece.

Çıkınca ise şunu www.hairmeetwardrobe.com.tr kurutmadan önce ve şunu hcagla.files.wordpress.com kuruduktan sonra kullanıyorum. Banyodan çıkınca rahmetli Barış Manço'nunki gibi olan saçlarımı ancak ehlileştirip yumuş yumuş yapıyorlar.
  • aychovsky  (06.11.15 09:42:36 ~ 09:44:20) 
cyrene markasının organik şampuanını kullanıyorum. argan yağı kullanıyorum. ve hair care markasının bakım yağını uyguluyorum. market ürünlerini kullanmıyorum.


  • kult ablasi  (06.11.15 09:43:01) 
Tony&guy for fine hairs

bazen sebamed'in kepek önleyicisi

bazen de ducray, dönüşümlü olarak kullanıyorum hepsinden memnunum
  • neferkitty  (06.11.15 09:53:53) 
hedenşoldırs kepeğe karşı olanından kullanıyorum. kepeklerimi yok edebilen tek şampuan kendisi. duştan çıktıktan sonra da saç serumu uygularım, zira saç kremi saç döken, yağlandıran, kepeklendiren berbat bi şey. saç serumu kullandım kullanalı saçlarımdaki dökülme ciddi oranda azaldı.


  • nice tnetennba  (06.11.15 10:01:01) 
Nude ve john frieda kullanabilirsin. Ancak saç kremiyle beraber kullan. Market ürünü kullanmayın lütfen saç dipleriniz silikonla kaplı şuan


  • stiletto heel  (06.11.15 10:21:40) 
zeytinyağlı defne sabunu ve nude şampuan kullanıyorum. nude bitince tresan almayı düşünüyorum.
aklıma geldiğinde badem yağı, yumurta sarısı ve bal karıştırıp 2 saat bekletiyorum. haftadaki 1-2 kere elma sirkeli suyla son durulama yapıyorum.

  • duhan  (06.11.15 10:45:08) 
Bebek şampuanı. saçınızda boya yoksa mutlaka tavsiye ederim. Dünya varmış!


  • selci  (06.11.15 10:46:24) 
John Frieda şampuan + saç kremi, tararken Gratis'ten avokadolu sprey, şekillendirirken chaotic wax.


  • Lim5  (06.11.15 11:21:09) 
hangi şampuanı bulursam onu kullanıyorum farketmiyor. şampuan değiştirince saçlarım yine aynı kalıyor


  • sta  (06.11.15 11:38:34) 
revox şampuan. gratislerde satılıyo. baya memnunum ben tavsiye ederim.


  • shotgunwoman  (06.11.15 12:19:35) 
ben dalin kullanıyorum. hem yumusacık yapıyor, hem kokusu cok güzel. hem de daha az dökülüyor artık saçım.
tresandan da memnun kalmıstım. o da iyi.

  • birtutamkarabiber  (06.11.15 13:03:11) 
ne bulursam onu kullanıyorum +1
hiçbiri değişiklik yapmıyor saçımda, bana göre hepsi aynı.
zamanında maske vs çok denedim, nötr hep.

ama bitkisel ürünlere geçmek istiyorum, eskiden anneannemler zeytinyağı sabunu kullanırlarmış, ben de deneyeceğim.
  • peggy  (06.11.15 13:19:57) 
Yahu bende de o kepeğe karşı etkili olduğunu söyleyen şampuanlar hep asıl kepeğe kendileri sebep oluyor. Misafirlikte filan es kaza kullanmam gerektiğinde mis gibi saçlarımı kurutup kepeklendiriyorlar. Dalin de evde bulunduruyorum, sırf kokusunu sevdiğim için ara ara (özellikle uykudan önce yıkanıyorsam :D) biraz sürüyorum ama o da çok sertleştiriyor, saçımın yumuşaklığını bozuyor :/ Ne kadar enteresan :)


  • pandispanya  (06.11.15 13:26:32) 
Bebek şampuanıyla yıkıyorum, başka da bir şey yapmıyorum. Saçlar boyalı veya yıpranmışsa tavsiye etmem, kazık gibi yapıyor.


  • pike  (06.11.15 13:41:26) 
Hem organik hem de üretimi sırasında hayvanlara zarar vermemiş ürünler kullanıyorum.
Skinblossm şampuanın yanı sıra yüz temizleme jeli vs. de kullanıyorum cildimi çok güzel yaptı.
linkte bütün ürünler hem organik hem de hayvanlar üzerinde test edilmemiş
vegandukkan.com
  • fasulyek  (06.11.15 13:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.