Selam ey ahali. Konuya hemen gireyim. Biliyorum biraz absürd olacak belki ancak bunu malesef yapıyorum. o yüzden eleştiriden ziyade fikir vermeye çalışırsanız öyle makbule geçer ki siz bile inanamazsınız. Zaten kendimle yeterince alay ediyorum mütemadiyen.Amerika'da okuduğum okul için sözlük gibi bi
Selam ey ahali. Konuya hemen gireyim. Biliyorum biraz absürd olacak belki ancak bunu malesef yapıyorum. o yüzden eleştiriden ziyade fikir vermeye çalışırsanız öyle makbule geçer ki siz bile inanamazsınız. Zaten kendimle yeterince alay ediyorum mütemadiyen.
Amerika'da okuduğum okul için sözlük gibi bir şey yapıcak on yüz bin tane insanla konuştum. Fekat gördüm ki bütün çabalarım nafileymiş. Sonra bir anda hazır sözlük diye bir şey keşfettim. Fakat bir kaç problemle. Bu sözlüğün ingilizceye çevirisi filan hiç problem değil. Sorun sözlüğün kullanıcı şifresi yollamaması. Gayet tabi sonra sildim sözlüğü.
Bana bu sözlüğün oluşturulması yahut yularıdaki ufak tefek hataların giderilmesi ile ilgili yardımda bulunacak birileri belki buradan çıkar diye düşündüm ve umarım camide misyonerlik yapıyorum gibi algılanmaz. Detayları yardımsever, über kişilikler bana mail yoluyla ulaşırlarsa verebilirim. Onlar da bu klon sözlüğün altına imzalarını atabilirler gayet tabi.
Bu arada, ingilizce bir sözlük hoş olmaz mı sizce de?
mail:
[email protected]