[]

Ayazağa Sarıyer hakkında...

Bir iki sorum var. Oraya taşınmayı düşünüyorum, toplu taşıma nasıldır. Sıkıntılı mı? Sanırım metro yok galiba oraya giden. Otobüsler çok mu dolu olur mesela.

Bir de, sahibinden.com'da Ayazağayı bulamıyorum, niye olabilir ki.

Not; işyerim beşiktaş-ulusta.

 
maslak'ta ayazağa yolu üzerinde çalışıyorum akşamları iş çıkışında ayazağa yönüne giden normal insan sayısına sahip otobüs ya da minibüs görüdüğümü hatırlamıyorum, duraklarda insanlar tıklım tıklım otobüs bekliyorlar. her 2 dk da bir minibüs geçmesine rağmen henüz ayakta 3-4 yolcudan az olan minibüse rastlamadım. sabahları da üniversiteler sebebiyle bütün toplu taşıtlar dolu oluyor. yani evet toplu taşıma sıkıntılı bence.


  • hypathia  (05.11.15 17:34:01) 
Haciosmana taşın.


  • sakar in san  (05.11.15 18:13:09) 
ayazağada yaşıyorum. Sahibinden de Sarıyerin altında olması lazım. Yoksa şişlide de olabilir yeni geçti şişli den sarıyere çünkü.

Toplu taşıma aracı bol 41E kabataş , 41c sarıyer , 41at okmeydanı , 41a maslak otobüsleri var gayet çok geçiyorlar. Ama beşiktaşa trafik çok olacaktır. Beşiktaşta çalışıyosan pek önermiyorum. levent - maslak arası çalışıyorsan düşünülebilir. Otobüsler dolu olur. İstanbulda boş olan otobüs mü var sanki :) Ama ayazağada ilk duraklarda bineceğin için oturursun. Ancak dönüşte ayakta gidersin.

Hacıosman daha düşünülebilir bir tercih açıkçası (Metro sebebiyle)
  • nuevo  (05.11.15 19:10:26) 
Taşınmanı tavsiye etmem. Kalabalık bir yer, insanı da iyi değil. Bir arkadaşım(kız) ev sahibi tarafından sürekli taciz ediliyordu mesela, adam evine girip çıkıyordu gözetliyordu vs vs.


  • zawisza  (05.11.15 21:55:03) 
Hacıosman bütçemi aşıyor ya malesef :(. Teşekkürler beyler.


  • arnatuile  (05.11.15 22:28:58) 
hiç tavsiye etmem, nasıl biyer olduğunu bilmeden ev bakmaya gidiyordum ve yolda vazgeçmiştim:( yine de bi gidelim hadi deyip devam ettik yolumuza. otobüsler metrobüs durağında deli gibi doluyo zaten 1,2 tane otobüs gidiyo sanırım, sık geçmiyorlar. sonra insanı karadeniz bölgesinden ibaret sanırım, tutucu ama deli gibi gözleriyle yiyen insanlar falan. bura güvenli mi dediğinizde nasıl olmaz buranın tamamı giresunlu gibi bişey söylüyolar ne oluyosa giresun. öyle işte, ev zor iş kolay gelsin.


  • pamuk helvalar cebe  (05.11.15 22:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.