[]

Amerikalılar icat eder japonlar geliştirir (mi)

böyle bir yargı var sanırım yurdum insanında. arkadaş çevresinde duyduğum olmuştu bu tarz şeyleri. mesela amerikalılar tv yi buluyor japonlar inceltiyor vs gibi.




 
Zamaninda caponlar amarikan urunlerini cakip durduklari ancak su anda daha iyi seyler yaptiklari icin olabilir. Haklilik payi olabilirdi eskiden ancak caponlar pek tabii icat da ediyor.


  • floydian  (05.11.15 00:20:54) 
doğru. II.Dünya Savaş sonrası gelişen bir durum.


  • air  (05.11.15 00:54:52) 
elektronik alanında pek geçerli değil. sony'nin dünya kadar patenti var.


  • icim urperiyor  (05.11.15 00:56:14) 
eskiden dediğiniz gibiydi. japonlar bir zamanlar çin'i şu an nasıl algılıyorsak öylelerdi. ancak akıllı davranarak amerika'nın parlak yöneticilerini ve geliştiricilerini japonya'ya iyi paralar karşılığında transfer ettiler. bu insanlardan çok güzel faydalandılar. bu desteğin yanında disiplin ve çalışma kültürleri ile de bir adım öteye ilerlediler. kendi ayakları üzerinde durmaya ve büyük devler çıkarmaya başladılar. bir çok tech sektöründe söz sahibi oldular. araçlar da buna dahil.


  • givemesomesubstance  (05.11.15 10:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.