[]

ikinci kez bakaya kalma durumunda yüksek lisans

Selamlar duyuru sakinleri, tecil işlerinde yetkili bir abinin tavsiyelerine ihtiyacım var.

Kasım 2015'te bakaya kaldığım ve bir müddet otelde kalmak zorunda olduğum için bugün askerlik şubesine gidip savunma yazmak zorunda kaldım. Şubat celbine verildim ve 27 Ocak 2016'ya kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur şeklinde durum belgesi aldım.

Tecil edebilmek için bir üniversitenin bahar dönemi yüksek lisans programına kaydolacağım, bunun için bir engel yok şu an çünkü üniversitenin kayıt dönemi için gerekli şartları taşıyorum fakat sorun şu ki üniversite tecil talebini askerlik şubesine Şubat ayında gönderebilecek. Yani ben o tarihte ikinci sefer bakaya kalmış gözükeceğim. Bu durumda kayıtlı olduğum askerlik bölgesi, üniversiteden gelen tecil talebini yerine getirir mi sizce?

Ya da "boşver, gitme abi bişey olmaz, kimse seni tutup götürmez" dışında başka bir tavsiyeniz var mı? zira işim gereği sürekli otellerde kalıcam. tutup götürürlerse şaşırmam.

 
ilk bakaya kalisinda, yapacagin yer cikmis miydi? evetse gecmis olsun. istersen docent ol yine erteletemezsin.


  • baldur2  (04.11.15 17:12:54) 
yok , önceki bakaya kalışımda o aşamaya gelmeden tecil yapmıştım.


  • mate soul  (04.11.15 19:48:36) 
Hmm seyi anlamadim tam, universitenin subeye gonderecegi butun belgeleri sen elden universiteden alip subeye kendin istedigin zaman goturebilirsin. Kaydini yaptirip ogrenci belgeni alip gitsen sorun olmamasi gerek. Tabii celp karari varken okula baslamanin celbi dusurdugunu varsayiyorum, oyle bir sey oldugundan emin degilim.


  • robokot  (05.11.15 03:37:49) 
Tecil yazısını şubattan önce gönderecek bir üniversiteye kayıt ol kafan rahat etsin.


  • licorne  (05.11.15 08:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.