[]

apartmanın girişine şöyle bir yazı asayım mı?

üst katta yaşayan at hakkında birkaç gün önce bir duyuru açmıştım;

eksiduyu.ru

apartman panosu için şöyle bir yazı hazırladım ama asıp asmama konusunda karar veremedim (cesaret edememiş de olabilirim).

asayım gitsin mi? şöyle şöyle yazsan daha iyi olurdu dediğiniz bir yer var mı veya şunun yerine şu kelimeyi kullansan daha uygun olur dediğiniz bir yer?

12 dairelik bir apartman ve gencinden yaşlısına çeşit çeşit insan var, yanlış bir kelime kullanıp da çuvallamayalım iyice. gerçi benim yazdığımı kimse bilmeyecek ama yinede yanlış anlaşılsın istemem.

 
yaz gitsin. gayet yerinde bir yazı olmuş.


  • teknikekip  (04.11.15 14:36:58) 
as.


  • sckxyss  (04.11.15 14:42:32) 
bence topuklu ayakkabı değil de, topuğu ses çıkarmaya müsait topuklu/topuksuz terlik de.


  • kaymaktutmayansicaksut  (04.11.15 14:55:02) 
Yazın ama maalesef etkisi yok.


  • SiyamkedisiZorro  (04.11.15 15:05:12) 
cümleler anlamaları için fazla kompleks olmuş.

apartmanımızda ses yalıtımı yoktur.
gece topuklu ayakkabı ile gezip diğer daireleri rahatsız etmeyin lütfen!

bir de böyle tiplere karşı ne kadar kibar olursan o kadar tepene çıkıyorlar.
  • peggy  (04.11.15 15:10:58) 
haha. öncelikle o sesi topuklu ayakkabı değil tabanı plastik olan herhangi bir terlik de çıkarıyor olabilir. onu gözetmek lazım. onun dışında ne kadar rahatsız edici olsa da adama evinde birader sen şunu giy giyme demeye de kimsenin hakkı yok.


  • faaip de oiad  (04.11.15 15:12:13) 
yönetici vasıtası ile direk muhatabına sözlü uyarı yapılması daha etkili olur. yazıyı gören çok sallamayabilir


  • animalman  (04.11.15 15:12:21) 
evde o şekilde dolaşan zekadaki insanların bu yazıyı anlamasını bekleme. eğer bu yazıyı görüp de hala aynı şekilde sesler devam ederse kapılarının önüne gress yağı vb. kayganlaştırıcı yağ sür. düşüp götünü bacağını kırsın daha da yürüyemez senin de kafan rahat eder. hiç acıma çomarlara acımayacaksın...


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.11.15 15:15:25) 
Bir de sesin terlik tabanından geldiğine emin misiniz? evdeki herkesin veletler dahil terlikle gezdiği bir ev hayal edemiyorum. Topuklarını yere sert vurup yürüyor olmasınlar?


  • kaymaktutmayansicaksut  (04.11.15 15:26:26) 
@kaymak: terlik olduğu belli ya, tak tuk ses geliyor işte. terliksiz olunca güm güm oluor. artık o kadar işin içindeyim ki o an kimin yürüdüğünü bile tahmin edebiliyorum.

mesela sık adım atıyorsa kadın, daha sık adım atıyorsa çocuk, ağır yürüyorsa adam diyebiliyorum.
  • tolga asp  (04.11.15 15:41:08) 
@peggy +1

yeterince yazim hatasi yok mesela, cümleler uzun. kisa kisa olsun, mümkünse s yerine z yaz, bircok'u ayri yaz, appartman, ricaniza sunulur falan yaz. araya arapca bir iki kelime al.
  • aynadakiyabanci  (04.11.15 15:51:40) 
as tabii, ne hakları var rahatsız etmeye.

ayrıca, "tuvalete kağıt atmayın tıkanıyo, sizin dışkılarınızı temizlemek zorunda mıyım" diye de ekle.
  • [silinmiş]  (04.11.15 16:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.