[]

iyi psikolog (tercihen feminist)

tavsiye edebilir misiniz? fiyat limitim 350.




 
feminist bir psikolog; hakkaniyetli ve adaletli bir psikolog olamaz. dolayısıyla iyi de bir psikolog olamaz. bence arayış şeklinizi değiştirin.


  • ayna bugusu  (04.11.15 03:11:51) 
@ayna bugusu +1

psikologlarla pohpohçuları karıştırmayalım.
  • m3mphis  (04.11.15 03:39:30) 
feminist mi, böyle bir şeye gerek var mı bilmiyorum ama asena yurtsever'i önerebilirim. ismi farklı çağrışımlar yapmasın:)
arkadaşım gidiyor çok memnun, alanında da iyi bir yerde kendisi.
davranış bilimleri enstitüsü'nde çalışıyor.
  • red g  (04.11.15 08:59:22) 
feminist psikolog: ben problemlerimi anlattığımda "kadın olarak, aile, fıtrat, sabır, erkeklerin doğasında" gibi sinirlerimi tepeme çıkaracak cinsiyetçi muhabbetler yapmayan profesyonel insanlar. alanında çok başarılı olan ama toplumsal cinsiyetin t'sinden habersiz, cinsiyetçilik mi? 2015 yılında mı? hah diye cahil cühela konuşabilen gerzekler tanıdım da.


  • mrz breezy  (04.11.15 12:26:52) 
hmm söylediğiniz şey aslında işini profesyonelce yapan psikolog dediğiniz gibi. kendi değerlerini hastaya empoze etmek zaten işin doğasına, etiğine aykırı. neyse istediğiniz şey buysa asenaya gidebilirsiniz. emdr çalışıyor, eğer dinamik ya da analitik bir çalışma isterseniz de behice boran'ı (hehhe onun da adı şaşırtıcı) tavsiye edebilirim.


  • red g  (04.11.15 23:39:22) 
feminist psikoterapi bile var nasıl feministler adaletli psikolog olamaz? sen kimsin? sen uzman mısın? sen bilir kişi misin ha?

ben hülya macit'i öneriyorum marmara psikiyatri. psikoterapist ve uzun yıllar masterson eğitimi aldı. şahsen de tanıyorum gayet kadın olmanın bu dünyada ne anlama geldiğini bilen birisi. izlem aybastı'yı da bilgi'den hatırlıyorum, lgbt dostu bir insandı herhalde feminizme de mesafeli değildir.
  • mesgul ve huzursuz  (05.11.15 00:02:26) 
Neredesiniz peki?

www.samsunterapi.com
www.ozlemdurhat.com

Samsun'da ama kendisi. Haberiniz olsun.
  • angaraydin  (09.07.19 10:18:17) 
Bir psikolog gercekci olmak zorunda isini yapabilmesi icin. "Erkeklerin dogasinda" ifadesini kullaniyorsa erkeklerin dogasinda "gercekten var olan" bir seyden bahsediyordur mesela?
Gercekci olmadan nasil isini yapacak? Kulaginiza hos gelen seyler soylensin istiyorsunuz, bunun icin para odeyip tedavi olmayi umuyorsunuz.
Kulaga hos gelmeyen seyleri yok sayarak bir yere varilamaz.
m3mphis+1
  • stavro  (09.07.19 10:38:01) 
hülya macit önerilmiş, ona baktım da ilahiyat okumuş sonra ticaret üniversitesi'nde uygulamalı psikoloji yüksek falan yapmış.


  • xvyz  (09.07.19 10:39:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.