[]

İstanbul Ev- Bu Odaların Olayı Nedir?

Öncelikle lanet olsun şehrinize.
Sonralıkla merhaba arkadaşlar,

2 aydır şehrinizde olan birisi olarak ev arıyorum. Geçici olarak Kurtköy Göçmen konutlarına yerleşmiştim. Bütün tavsiyelere açığım yani. Her şey dahil 1000 lira harika olur. 200 fazla ver yol parasından ya da eşya derdinden kurtul tavsiyelerine de açığım tabi ki.
Şunların olayı nedir?
www.sahibinden.com

Hiç olmadı Tuzla-Evora'ya yerleşeceğim. Bi yardım edin şu kardeşinize.

Düzeltme: Yaş 23. Çalışıyorum.

 
abi olayları işte üstüne fatura falan geçirmiyorsun, kağıt işi yok, eşya alma derdi yok, geç ver 1200 ü otur işte. ama yani gördüğün gibi mutfak namına en ufak bir şey yok nerdeyse. ocak falan göremedim hiç, ki hani evde zaman geçirilecekse bunalıma sokar adamı o ev. küçücük bir şey. ne kadar oturacaksınız planınız nedir fakt ev arkadaşı bulun iş yeri/okul civarından daha iyi. hem çok bahtsız değilseniz sosyalleşirsiniz, insan görürsünüz.


  • liriamer  (03.11.15 18:52:28) 
Biz kartal sahilde oturuyoruz kentsel donusum yuzunden ev kalmadi 2k oldu kiralar, apartman yikilinca tuzlaya gelicez herhalde. Gel beraber yasayalim :)))))


  • like it or not  (03.11.15 18:58:03) 
Teşekkür ediyorum cevaplar için.
@liriamer hocam geçici olarak düşünülebilir aslında o zaman. Oda benim olacaksa sıkıntı yok. Apart tarzı olmasın da.

@like it or not işte bütün mesele bu. :)

Hacıbabalar güzel Ankaramdan ailemin bağrından koptum geldim. Yaklaşık 6 aydır da bir başıma yaşıyorum. Ev arkadaşı nedir nasıl olunur hiç bir fikrim yok.
  • nickini vermek istemeyen uye  (03.11.15 22:01:11) 
olm ev arkadaşı nasıl mı olunacak? en kötü ihtimalle masrafları ve ev uğraşlarını paylaşarak olunacak. uyum da sağlarsanız birbirinize ok dir işte. asıl mesele anlaşabileceğin birini bulmakta zaten.


  • kupigometa  (03.11.15 22:08:55) 
pendik kaynarca'da öğretmenim yanıma birini arıyorum dusunursen konusalim


  • kacakkk mi  (04.11.15 21:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.