[]

Alibabadan gelinlik alınır mı?

Nişanlım birkaç gelinlik beğenmiş alibabadan. Alalım diyo. Ben de aynısından diktirelim, ölçüne göre dedim.sonuçta alibabadan alacağımız gelinlik dar veya bol gelebilir. İkna olacak gibi nişanlım ama ikna etmeye ne hacet. Bunları onun düşünmesi lazım değil mi bi kadın olarak bedendi, ölçüydü :)

Neyse, alibabadan gelinlik alan oldu mu çevrenizden? Bu konuda düşünceniz nedir?


 
buraya bir fotograf koycam birazdan, onu ariyorum.

buldum!

1- askkissy.com
2- i.imgur.com

bunlarin ikisini gonder, bir sey demeye gerek olmaz :)

ekleme:
suburbanturmoil.com
gelinlik: i.dailymail.co.uk
www.ripoffreport.com


hala istiyorsa bulursun :) ama gelen gelinligi giyecegine soz versin, sonra siparisi gecin :)
  • fakyoras  (03.11.15 16:08:59 ~ 16:12:16) 
çevremde gelinlik alan olmadı, ama mont, kazak vb alanlar hiç memnun kalmadı. kumaş kaliteleri çok kötüydu, birde büyük kısmı defolu geldi.
ben olsam gelinliği riske atmazdım.

  • kuzey li  (03.11.15 16:12:27 ~ 16:15:03) 
sakın almasın mahmutpaşa işi bir gelinlik gelir sonra kriiiiiz


  • bordeaux  (03.11.15 16:19:30) 
Böyle kız bulmuşsun hemen evlen bu 1 :)

Bir arkadaşım aldı süper oldu bu arada.. Zaten nerden alırsa alsın (eğer Vakka vs. alıp 10000 filan vermeyecekse) kalitesiz oluyor kumaşı. bu 2

Nişanlın zayıfsa ona göre alın. Çünkü genelde çin işi oluyor beden ölçüleri. (atıyorum tr'de 36 bedensen, alibabadan 38 al) Mesela alan arkadaşım baya zayıf bir kızceğizdi cuk oturdu
  • lcha  (03.11.15 16:25:25) 
Iste riks budur. Benim de arkadasim aldi gayet kalideliydi ama uzunca arastirmistir herhalde. Bir de urunun orijinal fotograflarini isteyin.


  • yorke  (03.11.15 16:46:37) 
gelinlik diye alırsın çay tabağı gönderirler abi, düzgün bi gelinlik diktirin işte türkiyeden :)


  • masa penisi  (03.11.15 16:48:51) 
ben bir iki kıyafet aldım, çok kötüydü valla paçavra gibiydi.

şans işi biraz.
  • peggy  (03.11.15 16:49:01) 
aynısını diktirmek daha kolay olabilir.

bir de lightinthebox'a baksın, daha güvenilir bir site. bir de gelinliklerde ölçüye göre diktirme şansı var.
  • pokerface  (03.11.15 17:03:00) 
alınsa bile dikkatli olunmalı, türkiye içinde bile kıyafet almakta çekiniyorum İnternetten. ama ucuza kaçan gelin de ilk defa görüyorum, sakın kaçırayım deme bu kızı buffy.


  • omer haybo  (03.11.15 17:26:50) 
ben internetten alışveriş yapıyorum buna çinden bilumum siteler de dahil
minyonum beden de oluyor
ama gelinliği alamam sanırım ki gelinliğe bin liradan fazla parayı alnıma silah dayasalar vermem, verdirmem. yani öyle "ama o gelinliiiik" gibi bişey yok bende.
dar gelmez bedenini cm olarak da yazıyorlar, bol gelse daraltılır bu dediğiniz bedendi ölçüydü fazla sıkıntı değil en olmadı boyunca düğmeli olanlar var mesela pek çok bedene oluyor.
esas sıkıntı gerçekten berbat kalitede olabiliyor bir de bir fotograf koyuyorlar sanki elie saab danteli... benim güvenim düşük gerçekten :/ kendisi ne kadar profesyonel alibaba kullanıcısı satıcı ile temasa geçip birebir soru sorabilir mi, foto alabilir mi? gelinlikte dantelin kumaşın adı oluyor mesela yazıyor mu bunlar?
  • niye ama  (03.11.15 18:07:56) 
Valla heyecan olsun diye, hobi olarak bu topa girebilirsiniz ama şayet sipariş verirseniz muhakkak bir B planınız olsun, çünkü o görsellerde muhteşem görünen kıyafet futbol topu kadar bir hacme sıkıştırılıp gönderilecek ve kumaş kalitesi çok büyük ihtimalle rezalet olacak, cildi yakacak.


Son olarak wife her +1
  • yirmisantim  (03.11.15 18:28:39) 
ben gelin aldım gümrüğe takıldı :(


  • titiraprap  (03.11.15 18:33:09) 
denenmiş, puan almış bir sürü yorum almış olan var al onlardan denildiği gibi bir beden de büyük al, bu gelinliklerin malzeme menşei zaten orası, çok da güzel ve ucuz olur bişe olmazmaz, ayrıca böyle bir kız bulduğun için 2 kat mutlu ol, mutluluklar şimdiden


  • Big bada bum bum  (03.11.15 19:49:02 ~ 19:49:45) 
Hepinize çok teşekkür ederim. Kıymetini bilmeye çalışıyorum sevdiceğimin :) hakikaten maddi konular olsun diğer konular olsun sıkıntı sıfır :) hatta ben zorlamak zorunda kalıyorum bazı yükte hafif pahada ağır hediyeleri kabul etmesi için.

Tekrardan teşekkür ederim herkese.
  • buffy de vampir sayılır  (03.11.15 21:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.