[]

pegasus cilesi

selamlar.


gecen gün yurticinde istanbul'a, oradan da yurtdisina ucagim vardi. ilk ucak rötar yaptigi icin ikincisine havaalaninda depar atarak anca yetistim.

neyse dedik olur normaldir. ucaga binecegim sirada binis kartimi okuyan makine bi hata verdi. sanirim bavulun ucaga henüz yüklenmemis olmasindan dolayi idi.

ucaga binerken görevliye özellikle sordum, dedim ki bavulda bi sikinti olma ihtimali var mi, ben gidecegim yerde kalmayip baska yere gececegim bavula mutlaka ihtiyacim var. bi de cok bilmis bavulunuz sizden daha önce ucaga ulasti merak etmeyin dedi.

hayir zaten mülayim bi insaniz, dese ki bana bavul yetismeyebilir bi sonraki ucakla gidin siz de, tamam saglik olsun diyecem.

bavulun ucakta olmadigini bildigi halde gözümün icine bakip yalan söyledi ki ben bunu gittim yerde bavulum gelmeyince anladim.

neyse indigim yerde form falan doldurdum sagolsunlar cok yardimci oldular. bavul az önce bana ulasti ama iyice deli oldum.

daha gecen hafta aldigim ve ilk kez kullandigim bavulumun her tarafi cizilmis, kösesi ice göcmüs vesaire.

simdi mail attim ama sanmiyorum pek sallayacaklarini.

daha önce bavul hasariyla ilgili basina bi durum gelmis olup sonuc alan var mi?

pegasus sallamaz ise sikayet edebilecegim bir yer var mi bi de?

bi daha mecbur kalmadikca da binmem pegasusa, kimseye de tavsiye etmem.

sagolun.

 
Aynısı thy de başınıza gelseydi yeni bir bavul verilirdi size. Pegasusu bilmiyorum ama belki onlar da verirler yeni bir valiz.


  • buffy de vampir sayılır  (03.11.15 15:38:44) 
üç arkadaşımın bavullarla ilgili sıkıntı başına geldi.

biri onur air'de uçarken yaşamış. Çok uğraştı. twitter'dan falan yazınca anca yeni bavulu alabildi.
bi arkadaş pegasus'da çok ugraştığı halde alamadı. kayak çantasını parpaladılar ki taşımak için ayrı bi para ödemişti.
bir arkadaşın annesi'de pegasus'da yaşadı. yine o an yeni bavul almış. Değişiyor yani. Uğraşmak gerek.
  • hononu  (03.11.15 15:45:23 ~ 15:46:00) 
Uğraş hocam bela ol. Twitter, Çağrı merkezi vs.. Hatta çalışan birilerinin mailleri vs. baya üstele. Sonuçta seni mağdur etmişler, yanlarına kalmasın.


  • lcha  (03.11.15 15:59:57) 
bavul valiz vs.. her ne isim verirseniz farketmez, firmalar tarafından değil, havaalanındaki yer hizmetleri personelleri tarafından taşındığı için, siz pegasusa şikayet ettiğinizde onlar da o firmadan talep edeceklerdir. onlar taleplerine yanıt alamazsa size de yanıt vermeyebilirler


  • şapşiko  (03.11.15 16:25:31) 
yer hizmetleriyle ne alakasi var? hizmeti sen pegasusdan aliyorsun o ilgilenecek. taseron ile arasinda gecen seni ilgilendirmez.
sivil havacilik genel müdürlügünü bir ara.

  • fleshbloodmore  (03.11.15 17:48:24) 
THY'de iki kez başıma geldi. Birinde bavul kaybettiler ertesi gün geldi. Diğerinde bavulum kırıldı, yenisini verdiler. Ama öyle çizilmeyi falan kimsenin sallayacağını sanmam, zaten çiziliyor bavul yani çok normal. Göçme kısmı önemli dediğin gibi, onun için hak iddia edebilmek istiyorsan da bagaj fişini atmamış olman gerekiyor.


  • roket adam  (03.11.15 18:41:55) 
yalniz yazilanlarin geneline baktim da, en iyi durumda bana bavul mu veriyorlar yani?

ben bavul istemiyorum, zararimi karsilasinlar ya da ayni bavuldan versinler bana. kesin kiytirik bi bavul verirler.

neyse gerekli mercilere basvurdum beklemedeyim. sagolun arkadaslar.
  • ben de  (03.11.15 23:36:07) 
Bavulunun parasını da alabilirsin fakat 1) bavulun faturası gerekiyor 2) sigorta şirketiyle dilekçeyle falan uğraşıyorsun. ben direkt geçtim yeni bavul aldım yani.


  • roket adam  (03.11.15 23:41:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.