[]

Burunda yamuklukmu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum

Selam millet. Çocukken düşme sonucu burnum da dışarıdan bakıldığında anlaşılmayacak seviyede fakat nefes alırken beni biraz etkileyen bir tıkanıklık var.

Kulak-burun-boğaz uğradığımda gece uyku apnesi yapar diyerek ameliyat olmamı tavsiye etti.

Bu durum çok mesele olmasa da şuan koku alma konusunda sıkıntı çekiyorum. Sanırım bu durum koku almamı da engelliyor.

Özetle durum bu işte. Bu konuda fikir olan var mıdır? Doktor tavsiye edebilir misiniz? 2013 gibi 1500 tl ameliyat ücreti vardı.

 
doktor değilim. septum deviasyonu büyük bir ihtimalle. uyku apnesi, horlama, depresyon, sürekli yorgunluk vb gbi şeylere sebep olur. ameliyat tavsiyemdir. ben de oldum.


  • uuth  (03.11.15 14:17:39 ~ 14:17:51) 
Ne zaman? Ameliyat icin ne kadar harcadin? Nerde oldun? Tesekkurler.


  • 2006  (03.11.15 23:24:31) 
Aynı sorun bendede var bende küçükken abim kafama kocaman pillerden atmıştı. Burnuma geldi haliyle aynı sorunu yaşıyorum. (rez)


  • qcihanq  (04.11.15 21:24:41) 
sessiz sakin bir devlet hastanesinde oldum ve ucret vermedim. daha sonra iyi bir doktora kontrol icin gittim ve cok iyi oldugunu soyledi.

1 ay olmadi bile. yeni yeni duzelmeye basliyor. istanbul'da falan degilseniz bir devlet hastanesi bile isinizi gorur.
  • uuth  (05.11.15 08:56:20) 
Aynından bende de var, aynı şekilde doktor ameliyat olmamı önermişti. Ben de İstanbul'da devlet hastanesi işimi görür mü diye bakacağım bu aralar.


  • r_u_h  (05.11.15 08:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.