[]

İkinci el kıyafetleri nerede satıyorsunuz?

Öyle birkaç parça değil, çok fazla eşyam var satmak istediğim. İşe yarayabilecek kalın kazak, eşofman, bot tarzı şeyleri ihtiyaç sahiplerine dağıttım ama bi de günlük giyilecek, çoğunun etiketi üstünde olan ya da bir iki defadan fazla giymediğim şeyler, abiyeler, gömlek ve ceketler de var. Bunları da çok komik rakamlara satıp, geliriyle yine yardımvari bir şeyler yapmak istiyorum; bu yüzden en etkili yöntem neresi olursa oradan ilerleyeyim dedim. Bi site yapıp oraya mı koymam gerekir topluca ve detaylı biçimde? Öyleyse en kolay hazır siteyi nasıl yaparım; değilse bildiğiniz başka mecralar, uygulamalar filan var mı?




 
gardrops diye bir site var, kardeşim birkaç parça eşya sattı. %20 kadar komisyon alıyor yalnız.


  • inheritance  (03.11.15 11:04:46) 
Yani, komisyon alırsa sanırım yazık olur; çünkü dediğim gibi hem çok ucuza satıp hem de geliriyle güzel, işe yarar bir şey yapmak istiyorum. Aynı şekilde kargo ücretiyle de alıcıları hiç yormak istemiyorum. Bi de o konu var dimi, pff. :/


  • pandispanya  (03.11.15 11:06:28) 
Modacruz var


  • aquarium  (03.11.15 11:08:08) 
duyuru'da ikinci bir kullanıcı alıp satabilirsin.

craigslist'te satabilirsin.
  • [silinmiş]  (03.11.15 11:09:04) 
facebook'ta "buy sell swap in istanbul" diye bir grup var. gruba katılmak için fb profilinde istanbul görünmesi lazım, yoksa kabul edilmiyor. bir de dili ingilizce. katılımınız onaylanırsa, raptiyeli kuralları mutlaka okuyun.

sıfır veya ikinci el her türlü eşya satılıyor. ticari olmamak kaydıyla tabi ki..

www.facebook.com
  • holy diver  (03.11.15 11:33:58) 
instagram'da bir hesap yaratıp fotoğraflarını paylaşarak detay bilgileri de fotoğraf altında verebilirsiniz. bir kaç hesap var böyle garaj satışı yapan.


  • givemesomesubstance  (03.11.15 11:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.