[]

amazon.com

sipariş edeceğim ürün fiyatı yüzünden beleş kargoyu kaçırıyor. amazon prime deneme üyeliğine geçip siparişi versem sonrasında bu deneme sürümünü iptal edebiliyor muyum ?




 
prime yurtdışında geçerli değil, o ülke içinde bedava ve hızlı gönderi hakkın oluyor.

denemek istersen evet istediğin zaman iptal edebiliyorsun. (İngiltere'deyken 6 ay öğrenci olarak bedava kullandım, sonra 1 yıl paralı aldım)
  • rodriguez2  (02.11.15 22:01:30 ~ 22:02:03) 
1 aya düştü deneme üyeliği. 1 ay sonunda hesabından 99 dolares çekiverirler. ama eğer sen 1. aydan sonraki dönemde prime'dan daha hiç yararlanmamışsan, başvurursun ve hiç çirkefe yatmayıp paranı kuruşuna kadar iade ederler. çünkü bu amazon denen adamlar gerçekten yüce insanlar ve senden yararlanmadığın bir hizmet için para almayacaklarını söylüyorlar (1 aylık deneme döneminde köpekler gibi sömürmüş olsan bile).


  • anamuhalefet  (02.11.15 22:57:33) 
prime da alsan TR ye kargo ücreti ve gümrük bedelini geçerse gümrük ücreti eklenecektir.


  • yüzyıllık yalnızlık  (02.11.15 23:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.