[]

Oy verdiği parti kazandı diye kutlama yapmanın mantığı nedir?

Belediye seçimleri olsun,
Genel seçimler olsun ben bu mantığını hiç anlamadım.

Benim oy verdiği parti de kazandı ama gidip de araba ile turlayayım,
Dat dat bayrak sallayayım, gecenin bi vaktine kadar kutlama yapayım demedim.

Mantıklı bir açıklaması var mı?

 
adamlar takim tutar gibi parti tutuyor o yuzden.
bu fanatik olan herkes icin gecerli.

  • chaotic good  (02.11.15 19:35:25) 
(bkz: fanatizm)


  • baba jo  (02.11.15 19:36:16) 
Türkiye'ye özgü değil. İlla fanatizmden kaynaklanmak zorunda değil; ama Türkiye'de durum o maalesef. Benim memleketimde açık ara CHP kazandı. AKP'liler CHP'nin ilçe başkanlığının önünde davul çaldırıp, tekbir getirmişler. Histerik...


  • auroraaurora  (02.11.15 19:42:13) 
takım tutar gibi parti tutmak +1


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.11.15 19:52:05) 
Melih Gökçek değil de oy verdiğim adam kazanırsa Güvenpark'ta davul çaldırırım. Çünkü 2 yaşımdan beri başka belediye başkanı görmedim ve Melih Gökçek'ten bahsediyoruz.

Aynı şekilde AKP değil de oy verdiğim parti tek başına iktidar olursa şahin doğancılar gibi son ses mario gomez cha cha açar gezerim.

27 yaşındayım. Olm ben aklım yetti yeteli neredeyse, hayatımı mahveden bu şerefsizlerden başka yönetim görmedim lan! Ben sevinmeyeceğim de kim sevinecek?
  • otonom  (02.11.15 19:59:21) 
Genelde ilçe teşkilatları da böyle şeyleri organize edip öncülük edebiliyor sanırım. Özellikle seçim dönemi boyunca yaptıkları çalışmalar ve emeklerinin karşılığını, seçim sonucuyla almış oluyorlar ve kutlamak istiyorlar. Şahsen ***seler oy vermeyeceğim AKP'nin gençlik ve seçim koordinasyon komitelerinin ortamında bulundum, oralarda atmosfer tamamen farklı, bu ve benzeri kutlamalar az bile. Yani başka bir 'outlet' olsa o şekilde davranacaklar ama bildikleri tek dışavurum yöntemi bu tür 'gelin alma konvoyu' veya 'milli maçta galibiyet sonrası silah atmak' gibi klasiklere dönüş oluyor :)


  • vizdilva  (02.11.15 19:59:30) 
Ülkenin kendi görüşüne göre yönetilecek olması olabilir veya nebiliyim 5 yıl sonra kendi oy verdiği partinin vaadlerinin olacağına inanmak olabilir


  • isminivermekistemeyensuser  (02.11.15 21:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.