[]

istanbul oturacak yer tavsiyesi

saygıdeğer duyuru sakinleri, iş icabı 1-1,5 ay aralıklarla, sırayla ekte yer alan 4 noktada işe gidip gelmem gerekecek.

Siz olsaydınız böyle bir durumda işe rahat gidip gelebilmek adına metrobüs, metro vs toplu ulaşıma yakınlığı göz önünde bulundurarak hangi optimum noktada ev tutardınız?


 
bu arada 40-45 gün bulunacağım yerlerin sıralaması şu şekilde:

1-esenler
2-halkalı
3-beşiktaş
4-esenyurt
  • mate soul  (02.11.15 12:38:47) 
bakirkoy bahcelievler civari tam ortalarda kaliyor gibi. isin yogunlugu sisli tarafinda daha fazla olacaksa mecidiyekoy ve fulya olabilir ama esenyurt tarafina siklikla gececek isen bakirkoy civari daha mantikli.

edit: simdi eklediklerinle beraber bakirkoy diyorum ama bunu dememin 2 sebebi var biri metrobusle 2 tarafa da ulasabilirsin digeri biraz yasanabilir bi yerde yasarsin. yoksa git esenyurtta ev tut ucuza da gelir ama orada ne kadar yasanir bilemiyorum.
  • jack n brooks  (02.11.15 12:39:53 ~ 12:42:21) 
1. k.çekmece- sefaköy
2. bakırköy

  • uuth  (02.11.15 13:25:17) 
halkalı ve esenyurt toplu taşıma açısından sıkıntılı. bence bağcılar kirazlı metro istasyonu civarı uygun gibi. esenler'e bir metroyla gidebilirsin. beşiktaş'a metro+otobüs aktarmalı gidebilirsin. halkalı'ya metro+minibüs aktarmalı gidebilirsin. esenyurta metro+metrobüs+minibüs aktarmalı gidebilirsin.

aslında hangisinde en çok bulunacaksan ona yürüme mesafesinde tutsan daha iyi olur. sonuçta hepsi alakasız yerler ve toplu ulaşım aktarmalı olacak her halukarda. tabii en pahalısı beşiktaş olacaktır.
  • merhum  (02.11.15 13:37:37 ~ 13:41:01) 
beşiktaş düşünmüyorum zaten, amacım bu noktalara toplu ulaşımla en kolay gidilebilecek bir yere çıkabilmek, muhit çok da önemli değil. süre olarak da dediğim gibi hepsinde işim ortalama 45 gün sürecek.


  • mate soul  (02.11.15 13:47:15) 
merter belki yenibosna.


  • euphrat  (02.11.15 14:05:23) 
sefaköy tarafları da olur zaten sayılı gün yazılan seçenekler de uygun.


  • mdmbvry  (02.11.15 14:34:44) 
up :(


  • mate soul  (09.11.15 19:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.