[]

android tablet

ben bunlarda usbden altyazılı film izleyebiliyor muyum;? altyazıyı falan düzgün ayarlayabiliyor muyuz yani pcdeki gibi?




 
altyazıyı pcdeki gibi film ismi ile uzantısı hariç aynı olacak şekilde ayarlayınca mx player sorunsuz oynatıyor.


  • inheritance  (02.11.15 11:54:16) 
altyazının uzantısı mx player'ın tanııdığı formatsa herhangi bir metni bile altyazı olarak oynatırsın ismin aynı olmasına gerek yok dosyadan doğrudan seçebiliyorsun.


  • sanal hayvan  (02.11.15 12:19:40) 
tabletin usb okuyabileceğinden emin olmalısın ayrıca. flc playerın da android uygulaması çalıştırır...


  • gotic  (02.11.15 12:32:33) 
her tablet usb okumaz, cok azi hdd calistirir.


  • aynadakiyabanci  (02.11.15 12:39:20) 
Peki film izlemek internette öyle takılmak vs. için android tablet yeterli olur mu yoksa windows olanlara mı baklamalıyım aralarında bariz farklar olur mu?


  • Lusid*  (02.11.15 12:54:58) 
windows bakarsan 2 tane w8 var, biri metro arayüzünden ibaret, digerinde masaüstü var. windows da android gibi ram yiyen kasan bir sistem. driver sikintisi olmasi da muhtemel surface vs gibi flagship modellerden uzaklastikca. w10 icin durum nedir bilmiyorum cünkü uzun süre uzak kaldim.


  • aynadakiyabanci  (02.11.15 14:02:38) 
bende asus var. Seyahate falan gittiğimde airdroidden tablete dizi, film vs yüklüyorum ve mxplayer üzerinden sorunsuz oynatıyorumç


  • kint  (02.11.15 14:17:23) 
sadece film-dizi için 250 liraya asus memopad 7 almıştım. lolipop da geldi, gayet memnunum. surf yaparken ve film izlerken çok akıcı, 1080p dahi oynatıyor mx player ile ama bellek az olduğu için uygulamalar arası geçiş biraz yavaş. arayüzü akıcı ama. 250 lira için bence tek alternatif. ya da az daha para koyup 2. el nexus (2013 versiyonu ama) alın derim. çok para bayılmaya gerek yok bu işler için.


  • orient blue  (02.11.15 16:38:50) 
sadece usb otg özelliği varsa usb bağlayabilirsin, dikkat etmen gereken donanım özelliği o. onun haricinde mx player altyazıyı kendisi ayarlıyor bir yazılım olarak, mx player'ın çalıştığı bir android sürümüne sahipse izleyebilirsin.


  • baba jo  (02.11.15 16:49:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.