[]

I. KüçükKaya ve F. Portakal neden sevilmiyor ?

Baya caps falan yaptılar bugün fatih portakal için
İsmail küçükkaya da sevilmiyor neden?
Ne yaptı bu adamlar? Ne kaçırdım acaba?


 
kanalın sahibi yabancı. murdoch diye bir adam. muhalif tandansta yayın yaoıyor fox bundan sebep sevilmiyorlar.


  • ripolip  (02.11.15 00:39:55) 
$imdi bu portakal amca esiyor gürlüyor ya "e$itlik, özgürlük" vs. diye.. heh i$te mensubu olduğu kanal dünyanın en büyük kan emicilerinden, en kapitalist sermayedarlarından biri olan rupert murdoch'a ait. yani portakal amcanın yaptığı bi anlamda amerikan gemisinden "kahrolsun emperyalizm" diye bağırmak gibi bir $ey. ortada bi çeli$ki var, millet de bu çeli$kiyle dalga geçiyor anladığım kadarıyla.


  • nohut  (02.11.15 00:49:10) 
portakal'in sabah programini 1 kere izledim, digerini tanimiyorum, ama: murdoch ingiltere'den kovulmus, abd'de fox'u kurmustur. bugun bizim fantastik beyan sican akp'lilerin ikizi manyak zenofobik, homofobik, "ne ictin sen?" dedirten, gercekleri carpitan, deluzyonal, kronik aptala yatan, kokten dinci, isayla sarhos olan sagci sirketci zenginlerin kanalidir, izleyenlerin yas ortalamasi = 70 kusur. abd'de muhalif degil alabildigine establishmenttir.

sevmeyenler bu yuzden mi sevmiyorlar bilmiyorum, ama oyleyse tutarli bir durum.
  • common of demons  (02.11.15 01:04:13 ~ 01:05:17) 
ha bire sanki cok muhim bir olay anlatiyormus gibi bagira bagira konusmalari, hizli konusmalari sinir bozucu. takip etmesi zor.

bugun biraz baktim, tekrar cnn turk'e gectim.
  • no christ requires  (02.11.15 02:10:15) 
Ya bunlar cumhurbaşkanının amerika'yla arası bozulmadan önce falan da akp'ye yakın haber yapıyordu, sahibinin sesi işte, sallamayın.
not: akp'li değilim.

  • suq  (02.11.15 12:31:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.