[]

jack daniels neden sevilmez ve kucumsenir

Oyle cok fiski kulturu olan biri degilim tat ayirt etme konusunda oldukca yetenekliyimdir ama mutevazi olamam bu konuda. Neyse gecenlerde yine okudum sozlukte millet yine gomuyordu jd ye. Iste bu da fiski mi falan diye. Bu insanlarin derdi ne hayatta viski icmekten baska bir sey basaramadiklari icin mi bu kadar saldirganlar yoksa bir sebebi var mi. Merak ettim cunku ben tadini begendim yumusacik icimi vardi hani digerleri cok mu daha lezzetli ki bu kadar gomuyorlar? O kadar fark varsa su iyi dedikleri fiskileri denemeye baslayacagim.




 
ya eksicilere takılma sen.


  • bryan fury  (01.11.15 22:33:22) 
bir sebebi falan yok kanımca. tabi ki damak tadına daha uygun daha kaliteli viskiler var kişiden kişiye değişiyor. ben seviyorum mesela ama gidip bunun için entry girmiyorum. dolayısıyla sen sadece olumsuzları görüyorsun.


  • cokponcik  (01.11.15 22:35:00) 
Usta bir Glenfiddich ic. Sonra da ustune jack ic. Anlayacaksin. Bu arada cek ile ayni fiyatlarda jim beam var. birak ceki gel jim beam ic sen. mis gibi.


  • alperz  (01.11.15 22:37:46) 
Dimple ic dimple


  • anonymice  (01.11.15 22:38:52) 
jd bourbon deil mi , onlar genelde daha dandik bir tada sahip oluyor, pek anlamam ama scotch içtikten sonra bourbonlar genel olarak leş gibi geliyor , le cola coca cola gibi bir fark düşün


  • docrivers  (01.11.15 22:44:13) 
Jd standart bir viski.
Damak tadı ap ayrı bir olay...
Şarap örneğinden gidelim yuzlerce firma tarafından belli malzemelerle üretilen ancak hünharca eleştirilen şaraplar ve bunların fiyatları...

Kimine sorsan köpek öldüren bile güzel...

Burda uretim teknikleri, içerik falan filan giriyor işin içine.

Damak tadı dediğim gibi işin ayrı bir boyutu.
Diyorki meşe fıçıda 10 dinlendirdim. Vanilya aromasını alıyormusun?
Vanilya sevmeyen adama o sirke gibi geliyor haliyle... ama etiketi 300 dolar hadi çık işin içinden...

Kısacası belli kriterler ve standartlar çerçevesinde jd ortalama bir viski.
Ama kötü kategorisine almak ve aşşağılamakta doğru degil bence..
  • qxgviper  (01.11.15 22:46:56) 
viskiden çok anlamam, ama sanırım jack daniels'ın en büyük başarısı, tadından çok nasıl pazarlandığı ve marka olduğu. köşeli şişesi, logosu, özellikle ünlü rock/metal müzisyenleri elinde görülmesi vb bu viskiyi çok popüler yaptı. ben de rock/metal camiasındanım, idollerimizin elinde sürekli jack gördüğümüz için, biz de paramız olduğunda bunu içmek isterdik, cool gelirdi. ama tabii ki çok daha iyi viskiler var, ve belki daha iyi bourbonlar da var. belki viskiden anlayanlar da jack daniels'ın overrated olmasına, pazarlama başarısı olmasına kıl oluyorlardır.

bu da bonus olarak jackçi rockçılar: www.google.com
  • gezgin rocker  (01.11.15 23:38:08 ~ 23:41:28) 
bilen adam icin bourbon vs scotch olayı. scotch siker. düşmanlık ise tamamen pazarlama harikasi olmasıyla alakalı. cola neyse jack de o.


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (02.11.15 00:06:50) 
mainstream olduğu için öteleniyor başka bişey değil.

ne zaman ki bi instagram hatunu 'yageeeer' diye bağırmaya başlar, o şey ötelenir.

haklıdır da ötelenmekte, karışık.
  • Kykeon  (02.11.15 00:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.