[]

Mhp'nin oyları neden Akp'ye kaydı?

Anlayamıyorum, neden?




 
neden mhp meclis başkanlığında akpyi destekledi?
neden türkeş gibi sembol mhpliler akpye geçti?

önce bunları cevaplamak lazım.
  • cokponcik  (01.11.15 20:27:05) 
yahu neden olacak. her boka hayır derse ne olacak. baraj altı kalmadığına dua etsinler. adam c.başkanı yasal sınırlara çekilecek diyor ya böyle bişey olabilir mi? adam yüzde 52 halk oyu ile seçilmiş.


  • demirr  (01.11.15 20:28:45) 
bahçeli yaktın bizi.. yaktın bizi...


  • cenkertem.afc  (01.11.15 20:30:50) 
Katranı kaynatsan şekere mi döner


  • kargn  (01.11.15 20:36:25) 
çünkü organize oy çalımı.


  • neynep  (01.11.15 20:50:43) 
Türkiyenin batısındaki mhp seçmenini bilen kişi durumu tam idrak edemeyebilir oralarda chp-mhp arasında bile geçişkenlik olabilir
oysa sizi xxx ovası bozkurt yuvası denen iç anadolu yöresine ve karadenize bi alsak aslında akp-mhp tabanının gayet ortak bir taban olduğunu göreceksiniz
yani profil zaten meyilli üstüne MHPnin "şahin" kesimini hiiiç motive demeyen bir de Bahçeli faktörü var
  • niye ama  (01.11.15 20:58:00) 
Çünkü sağcı, çünkü tek derdi "biz süperiz çünkü biz Türküz"ün ekmeğini yemek, çünkü sistem savunucusu. Böyle olunca o kahvede tanıdığın ülkücü amcalar gidip AKP'ye oyunu da basar, cemaati de destekler, Hizbullahçı bile olur.


  • sevgikusunkanadinda  (01.11.15 21:03:50) 
Eskinin dogruyolculari mhpye kaydi bu olaylardan sonra da akpye kaydilar.


  • condom kurşunu  (01.11.15 21:09:00) 
soruyu şöyle sormak daha sağlıklı olacaktır, neden akp'den mhp'ye kayan oylar geri döndü?


  • bobinhoo  (01.11.15 23:06:55) 
MHP'nin eğitim seviyesi düşük olan seçmen grubu seçim sonrası oynanan PKK tiyatrosunu yedi de ondan.


  • arnold schwarzeneger  (02.11.15 08:40:40) 
Koalisyon ihtimalinde yine Hayır diyecekti Bahçeli. Bu durumda tekrar ufukta seçim olacağına akp ye verdi halk oyunu. Bahçeli de barajı aştığı için mutlu zaten.


  • licorne  (02.11.15 09:05:46) 
bozkurt yuvası elazizden selamlar.
burada milliyetçi arkadaşlarım var, çünkü palu, kovancılar vs ilçe falan hariç her bi yer hesapta ülkücü burada.
geçen seçim 1 mv çıkardı mhp. 3 akp mv vardı. bu seçim onu da kaybettiler. mh oyları 40bin falan diyollardı.

şimdi her fırsatta dillendiririm. kat'i ve katı bir gerçek çünkü, milliyetçilik tırt bir ideoloji olmasından mütevellit, taban konsolide etmekte veya kitlelerin gündelik sorunlarına siyaset üretmekte yetersiz. milliyetçilik oynak bişi. ortalama bir sol yayın senede en az iki defa avrupada milliyetçiliğin yükselişi konulu bir makale yayınlar. çünkü milliyetçilik artar azalır. duruma göre... ülkücülerin bukalemunluğu da söz konusu.
  • kargn  (02.11.15 17:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.