[]

telefonumu kaybettim - akil verin lutfen

ilk kez telefon kaybediyorum

dun gittigim bir partide telefon cebimden dusmesin diye tuvalette kenara koydum ve orda unuttum. tabii ki hatirladigimda gitmisti.

mekanda calisanlara sordum, numara biraktim bulan olursa arasinlar diye ama ses yok. dun gece arkadaslardan aradigimizda cevap veren olmadi. bir kez bir arkadasi geri aradi benim numara ama arkadas cok gec gordugu icin cevaplayamadi. geri aradigimizda da acan olmadi. hatta bazen mesgul caldi, 2 saniye sonra aradigimizda yine normal caldi. biz belki birisine ulasmaya claisiyordur dedik ama oyle olsa son arayan numarayi arardi degil mi? mesaj attik, su numarayi ara lutfen diye ama yine arayan soran yok.

simdi ne yapayim ben? telefon yepyeni bir iphone, herkes hemen kilitle dedi ama ben bulan kisi birilerine ulasmaya calisir umuduyla kilitlemedim. tus kilidi falan da yok, bulan istedigi kisiyi arayip rahatca ulasir yani. ama yok.

almanyada gorece guvenli bir sehirde yasiyorum ve katildigim partidekilerin cogu ogrenci veya couchsurfing insanlari. couchsurfing grubuna mesaj attim, baska ne yapabilirim bilmiyorum.

bi beyin firtinasi yapsak? dalga gecen veya git bi soguk su ic tarzinda yorumlar yapmayin nolur. zaten olan butun kotu seylerden sonra bu da olunca iyice battim artik.

 
telefon hattinin sirketini aradin mi?


  • chaotic good  (01.11.15 13:53:07) 
aklima gelmemisti. deneyim hemen


  • letheavendangered  (01.11.15 13:57:09) 
Find my iphone uygulamasi yuklu muydu? Konumunu bulabilirsin telefon hala aciksa


  • kuehles blondes  (01.11.15 14:01:07) 
find my iphone yuklu ise cihazi kititle. bu islem sirasinda sana ulasabilecekleri bir mesajda birakabiliyorsun telefona.


  • helenart  (01.11.15 14:12:24) 
find my iphone var ama giris mi yapmamisim ne olmus bilmiyorum, telefon bulunamiyor.

az once partidekilerden birievent sayfasina yazmis telefon buldum bana ulasin diye. mesaj attim, simdi ondan cevap bekliyorum. umarim benden baska telefon kaybeden olmamistir da benimkidir.
  • letheavendangered  (01.11.15 16:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.