[]

Trabzon Havaalanı-Sürmene ulaşım

Sevgili duyurucular,

Trabzon Havaalanınnda Sürmene'e en hızlı nasıl gidilir? Otobüs/Havaş var mıdır? Taksiye binsek ne kadar yazar? veya dolmuş vs. nereden kalkar? yardımcı olursanız çok sevinirim.


 
havalimanının cıkısından karşı tarafa(şeride) geç. sürmene dolmuşları kalkıyor. aşırı bir yükün yoksa dolmuşla çok rahat gidersin. bavullarla binenler oluyor mutlaka senın gıbı. taksiye binme varını yoğunu alırlar :)


  • evildead  (01.11.15 14:05:58 ~ 14:06:16) 
Havaş da var. Hemen terminalden çıktığınız yerden kalkıyor. Rüyamda Sürmene'yi gördüm. Nasıl özledim anlatamam. Yılmaz Pide'de pide yemeden dönmeyin lütfen.


  • m3mphis  (01.11.15 14:24:21) 
Teşekürler @m3mphis başka öneriniz var mı şurayı gör burada bir şeyler ye vs. diye


  • wendyangelamoiradarling  (01.11.15 15:21:31) 
Ne demek. Çamburnu'nu kesinlikle görün. Tam zamanı değil ama mezgit yiyin(tava).

Sürmene'den çıkıp Of istikametine giderken sağda Parlak Büfe kalıyor. Oradan alkol alınıp eski tersanede içilebilir güzel manzarayla.

Vakit varsa Uzungöl pek uzak değil (tahmin ediyorum yollar daha kapanmamıştır açıktır) gidilip bir gece kalınabilir.

Yılmaz Pide'nin küçük dükkana gidebilirseniz daha iyi. Orada Reşat Abi var. Şuradan geliyorum duydum vs. derseniz ilgilenir. Pideyi karışık yemenizi öneririm (kıymalı, peynirli, kavurmalı). Ve kesinlikle yumurta kırdırın üzerine. İki yumurta olursa şahane.

Arabanız varsa köylere çıkın. Sürmene'nin Trabzon istikameti çıkışında Köprübaşı tabelasını takip edip ilk köprüden dereyi karşıya geçtiğinizde çok güzel manzaralı yerler var biralık rakılık.

Daha çok seçenek var kaç gün kalacaksınız?
  • m3mphis  (01.11.15 16:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.