[]

Calisanlar icin oy verme

Bugun calisanlar icin belirlenmis bir oy verme izin suresi var mi? Yoksa amirin insiyatifinde mi?
Aramaya inanamadim



 
bunu buraya yazana kadar aynisini google a yazsa idin cevabi alacaktin.

ekonomi.haber7.com
  • kurnaz  (01.11.15 11:50:47) 
Sorumun cevabi linkte yazmiyor
"Belirlenmis sure". Ucret falan sormadim

  • la noix  (01.11.15 12:11:08) 
okudugumuzu anladik mi?

Aynı şekilde vardiyalı çalışmalarda, pazar günü oy kullanma süreleri içerisinde işçilerin oy kullanmasını mümkün kılacak şekilde kendilerine izin verilmesi gerekmektedir.

Örneğin 08:00 16:00 vardiyasında çalışan işçilerin oy kullanabilmeleri için bölümler halinde işe geç gelmeleri veya işten erken çıkmaları sağlanmalıdır. Bu durumdaki işçilerin ücretlerinde de kesintiye gidilemeyecektir.
  • kurnaz  (01.11.15 12:19:31) 
hic bir sirket kurali ya da yasa senin anayasal oy verme hakkini elinden alamaz bu kadar basit.


  • kurnaz  (01.11.15 12:20:53) 
Ben okudugumu anladim da aramizda 2 kere yazmama ragmen soruyu anlayamanlar var

Daha acik yazayim: 1 saat izinle 3 saat izin amirin insiyatifinde mi? Oy vermek icin izinli olup olmamayi sormuyorum, sureyi soruyorum
  • la noix  (01.11.15 12:23:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.