[]

teknoloji-ebay hangisi daha güvenilir

iphone için battary ve changing tool alacağım. amzonda fiyatlar tuhaf, ebay'de daha uygun. şimdi girdim baktım ve iki satıcı arasında kararsız kaldım

www.ebay.com

www.ebay.com

ilki çinden ikincisi amerikadan gelecek. amerikadan gelecek olan bana daha yakın ve verdikleri teslim süresi de daha kısa bu yüzden çinden gelecek olana göre daha çabuk gelmesi olası. ancak çinden gelecek olana shipping ödemeyeceğim, bu fiyatları yarı yarıya düşürüyor ancak amerikadan gelecek olan daha fazla satmış ve bu da benim gözümde onu daha güvenilir yapıyor.

ne yapayım sizce? hangisini alsam? teşekkürler şimdiden

 
amerikadan bisi almistim blizzarddan, shipping ucreti aldigim seyin 3 katiydi :D
bence cini sec.

  • chaotic good  (31.10.15 23:13:42) 
Amerikalı çinden alıyor çok büyük ihtimalle :)


  • anonymice  (31.10.15 23:18:42) 
8$ shipping var.
doğru, o da muhtemelen ordan alıyor :D bende çinden olanı almayı düşünüyorum ama işte biri +8k adet satmış çinden gelen 71 adet. bu kadar çok fark olması da karıştırdı kafamı biraz. birde buradan sorayım dedim işte.

  • air  (31.10.15 23:31:14) 
air,

yapacağın tek şey yorumlara bakmak. Eğer her ikisi de orjinal battery veriyorsa, tercihim çinden yana olur. çindeki çin işi veriyorsa amerikalıyı tercih ederdim.
  • anonymice  (31.10.15 23:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.