[]

Hangi parti ve tek cümlelik sebebi..

7 haziran seçimlerinde de benzer şekilde sormuştum. Anket falan değil, duyuru ne düşünüyor onu merak edip sorayım dedim.




 
hdp'ye vereceğim. geçen sefer barajı aşması için verdim. hdp'yi yok sayma/görüşmeme/terörist addetme yönelimine tepki olarak yine vereceğim. bunun yanında ülkenin kürt/sol yöneliminin mecliste yer almasını istiyorum. 7 haziran'dan önce chp'ye veriyordum.

bu arada yasak başlamadı mı, başımızı yakmayalım?

tek cümle demişsin, şimdi farkettim.
  • doxanikee  (31.10.15 19:02:49 ~ 19:03:54) 
vatan partisi'ne oy vereceğim. oyumun etkisiz olması ihtimalinde şuna veya buna katılıyor olması bana anlam ifade etmiyor çünkü akp, chp ve mhp bana göre bugünlere ülkeye beraber getirdiler, bunun için bu partilere operasyonlar oldu zaten, hepsinin altına imzasını attıkları temel şeyler ortak ve kral çıplak. dolayısıyla ha oyum akp'ye yar olmuş, ha chp'ye. benim için hiçbir farkı yok. chp devşirildi. çoktan. hiçbir anlamı yok. hdp gibi amerikan uşaklarından, sera partilerinden tiksiniyorum zaten. benim yolum oslo'dan geçmiyor. tek cümle olmadı ama zaten uymayacaklar buna ben neden uyayım.


  • godoşu beklerken  (31.10.15 19:22:01 ~ 19:22:10) 
hdp: malum kişinin koltuk,güç ve iktidar için savaş çıkarmasına inat oyum barışa,özgürlüğe ve umuda.


  • rakicandir  (31.10.15 19:36:52) 
Chp
Eldeki kötülerin en iyisi

  • zikardo  (31.10.15 19:43:24) 
Chp.
Kılıçdaroğlu'nun siyasetçi olarak olgunluğu ve 7 haziran'dan sonraki yapıcı tavırları. Bu arada yaklaşık 10 seçimde oy kullandım, ilk kez Chp'ye oy vereceğim.

  • razvan rat  (31.10.15 19:47:49) 
Son dakikada chp yönünde karar vermezsem hdp; hdp'yi yok saymaya tepki+1 ayrıca baraj hesabı. (İşin komik tarafı chp'den de sandık asıl üyesiyim yarın.)


  • kaymaktutmayansicaksut  (31.10.15 19:57:38) 
Kürt siyasetinin silahlardan arınıp meclise taşınması için, sol değerleri savunanların ağırlığının ve görünürlüğünün artması için, baraj derdi kalmadı diyebilmek için, akıl almaz derecede yüksek barajı aşabilen bir partiyi hala var kabul etmeyenlere kapak olması için, türlü eksikleri olsa da, emaneten versem de oyum Hdp'ye.


  • i ve been mistreated  (31.10.15 20:05:37) 
mhp: akp ve hdp'ye olan tavırlarını destekliyorum.


  • yuz kiloluk bir zenci  (31.10.15 20:07:38) 
pkk'ya karşı oy verilcek en iyi secenek hdp.
akp'ye karşı oy verilcek en iyi secenek hdp.

henüz karar vermedim. şu an düşündüm de böyle iki önerme söz konusu benim için.
  • klar  (31.10.15 20:12:20) 
akp. daha mutlu, daha iyi yarınlar için tabi hülo

şaka şaka oy kullanmıyorum ben Türkiye'de. tc vatandaşı değilim.

ancak hak eden benim gözümde chp ve hdp'nin mecliste ki varlığı çok önemli. akp'nin artık meclisi dışı kalması gerekiyor. hdp mhp muhalefetinin yer aldığı chp hükümeti fena olmaz aslında.
  • air  (31.10.15 20:12:39) 
Ben çok gittim geldim chp mi hdp mi, içim elvermedi. Hdp objektif olmadan pkkyı eleştirmeden, uyuşturucu ticaretini, kaçakçılığı, inanılmaz para kazandıklarını kabullenmeden. Kaymak tabakasının paracıkları yerken gençleri dağlara çıkarmalarından bahsetmeden hdp'ye oy veremem. Nasılsa baraj aşma sorunu da yok, suçlu da hissetmem akpyi tek başına iktidar etme durumu olmaz diye. Kkdan dolayı chp.


  • purptakal  (31.10.15 20:19:04) 
CCC.

çünkü şükür ki kısa dönem hafızam gibi uzun dönem hafızam da yerli yerinde, diğerlerinin aksine.

www.youtube.com
  • anonymice  (31.10.15 20:23:57 ~ 20:24:44) 
HDP: Çünkü beni kendisine ilk kez oy verdiğim (cumhurbaşkanlığı seçiminde de Selahattin'e oy vermiş idim) 7 Haziran'dan beri hiç pişman etmediler. Sözlerini tuttular ve onu başkan yaptırmadılar. Onlarca kez saldırıya uğradılar ve arkadaşlarını kaybettiler. Şu anda da AKP'ye karşı en sert muhalefeti yapıyorlar.

Eleştirilebilecek yönleri var mı, kuşkusuz var. Otursak sabaha kadar HDP eleştirebiliriz, ancak şu anda ne yeri ne de zamanı. Düşman sevindirmeyeceğiz. O yüzden oyumu HDP'ye vereceğim, yarın da partilerinin sandık görevlisi olarak yerimi alacağım.
  • sevgikusunkanadinda  (31.10.15 21:08:07) 
Başbakan Kemal olsun diye, cehepe


  • denizzzz  (01.11.15 00:30:21) 
Kemal Başgan. Bu ülkeye bu beyefendilik fazla ama olsun.


  • piremses  (01.11.15 00:35:58) 
ya şaka maka bu seçim kılışdar'ın hakkı lan. son 3 ay içinde dökülen kanda hiç bişekilde payı olmayan tek parti chp. gidiyim de vereyim.


  • klar  (01.11.15 13:56:00) 
4 aydır boka batan ülkenin yeniden düze çıkması için ak parti.


  • animalman  (01.11.15 14:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.