[]

Lazer epilasyon yöntemi/merkezi önerisi - İstanbul (net çözüm sorunsalı)

Merhabalar. Bundan 5 sene önce sırt bölgemdeki kıllar için Ankara'da Alexandrite tipi lazer kullanan bir lazer epilasyon merkezine gitmiştim. 3 seans gittim ve aşırı acı çektiğim için bıraktım(seansın ortasında acıdan ara verdirttiğim falan olmuştu). Merkezdeki çalışanlar bana çok ciddi gelmediği için ve bu acının azalmayacağını düşündüğüm için bıraktım. Temel bırakma sebebim ise bu kadar acıya rağmen %20'lik bir azalma olmasıydı.

Aynı merkeze benimle beraber giden ve yine sonuç alamayan bir arkadaşım ütüleme tipi(diode sanırım) lazer epilasyon kullanan başka bir merkeze gitti ve sırt ve göğsündeki kılların %90'ının azalttı. Yalnız vücudunda yer yer ufak kahverengi lekeler görmüştüm. Batıklardan kaynaklı olabilir diye düşünüyordu.

Asıl sorumuza gelecek olursak, Alexandrite tipi lazerde başarı alamamış birine İstanbul'da önerebileceğiniz net çözüme ulaştıracak lazer tipi/merkezi var mıdır?

Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

 
lazer maalesef tamamen çözüm olamıyor. diode lazer de vücutta yanıklar bırakıyor. eğer sırt kılların sert ve koyuysa şişli'deki eski lazercimi önerebilirim. benim tüylerimi görmediği için bırakmıştım mecburen ama bacak gibi bölgelerde güzel işler çıkarmıştı, çalışanları da oldukça ilgili. ama eğer ince tüylerin varsa iğneli yaptır.


  • ruhen hastayim ben  (31.10.15 17:05:24) 
net çözümden kastım %100 kılsız olmak değil. %90'da başarılı olsa kafidir. varsa bildiğiniz merkezler, özelden numaralarını gönderirseniz sevinirim.
edit: kıllar sert ve koyu.

  • okanlash  (31.10.15 17:24:48 ~ 17:30:47) 
Estetik Med'e bak. Birkac subeleri var.


  • Traveller  (31.10.15 18:02:08) 
shambala clinic çok iyi bi merkez.
en son piyasaya çıkan makineleri kullanıyorlar.
kıl yoğunluğuna göre de farklı tip lazer uygulanıyor.
  • cashmere  (31.10.15 21:25:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.