[]

Samimiyet

Kolayca samimiyet kurabilen ve bunlari surdurebilen insanlarin genel tavirlari, hareketleri, karsi tarafa hissettikdikleri veya baska ne varsa bunlar ustune yazilmis yazi makale veya kitap gibi herhangi bir sey biliyor musunuz? Bilen varsa bi el atsin.




 
ben öyleyim, yazım yok ama sorabilirsin :)


  • peace.on  (31.10.15 15:46:35) 
@peace bu isi teorik veya teoriden ote davranis kaliplari olarak tanimlayabildigin bir yazi yazmalisin :) soru cevap olacak is degil sanirim. Tanisma kismi. Tanismadan sonraki donem. Genel olarak tavir tarzinda bir yazi yaz lutfen :)


  • kayipadam  (31.10.15 16:44:20) 
benim de şu an aklıma bir kaynak gelmiyor ancak fikir belirtmek istiyorum.

samimiyetle kastınızı yeterince anladığımı sanmıyorum. bana göre içtenlik içeren samimiyeti kolayca kurabilirsiniz ama sürdüremezsiniz. kişisel deneyimim budur. salt mesafe kırmayı kastediyorsanız bunu iyi networkçüler yapabiliyor ve bir nebze de piçlik gerektiren bir şey olduğu kanısındayım. içtenlik içeren bir samimiyetin diğer ucundaki kişiyle derecesi ne olursa olsun alakanızın bir son tarihi muhakkak oluyor ama bir networkçü ilişkisini ölene kadar sürdürebilir. bu kırılmadan bükülme, 3 maymunu gerektiğinde şiar edinme becerinizin ölçüsüyle de alakalı bir şey bana kalırsa. salt mesafe kırıştan ibaret bir ilişkide içtenlik içeren bir samimiyet hissetmem; hatta kuzu postundaki kurtun sınır ihlalinden başka fazla bir şey hissettiğimi düşünmüyorum meğer ki beklentim iş kotarmadan ibaret olsun. yoksa sorun yok. bir bok alınmıyor, bir bok verilmiyor karşılıklı sırt kaşımadan başka. gün gelir o kaşımalar yer ederse iki taraf için gerçek anlamda dostluğa yol açan bir samimiyetin mayası tutar belki. ne de olsa ortak yaşananlar bir nebze ortak mazi ve bir nebze güvenilirlik oluşturur ama ben,m burada vurgulamak istediğim herkesle kaynaşabilme becerisi ile samimiyet arasında nüans boyutunda değil ayrık doğrular kertesinde fark olduğu; bunların kesişiminin neredeyse boş küme olduğu, bunların kısacası kavramca birbirini dışlayan şeyler olduğu ve bunun böyle olmasına neden olan faktörlerin içtenliği de barındıran samimiyetin uzun soluklu olmasını samimiyetin doğası gereği engellediği.

edit: sildiğimi sandığım kelime anlam karmaşasına neden olmuş, sildim.
  • godoşu beklerken  (31.10.15 16:55:32 ~ 17:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.