[]

çalışan laptopu değiştirir miydiniz?

2012 model lenovo z570'm var, artık değişme zamanı geldi vefakat ssd li oldugu icin pek fazla performans eksikliği yasamıyorum, tek olayı grafik işlemcisi..

witcher 3 u acamadı, o an yıkıldım. sende mi brütüs dedim.

şimdi, çalısan laptopu değiştirir miydiniz? değiştirir iseniz eskisini ne yapardınız? evde böyle 2 laptop daha var, çalısan ama performans sorunları yasatan... onların yanına gitsin istemiyorum.

 
gamer isen, ki öylesin sanırım değiştirirsin tabii. benim yeni model lenovo da sürünüyo witcher 3'te, ben de bunu satıp bi gaming laptop almayı düşünüyorum. eski laptopları da komple veya parça parça satabilirsin mesela sahibinden.com'dan falan.


  • gezgin rocker  (31.10.15 15:06:42 ~ 15:07:06) 
2007 model toshiba kullaniyorum. Zaten kendimi yüksek gereksinimli oyunları oynatmayacağına alıştırdığım için bu durumu pek takmıyorum. Bataryası hala 1 saat civarı gidiyor. Skyrim, far cry 3 gibi oyunları çalıştırıyor. Menteşesi kırıldı ama kendim bir menteşe yaptım ve monte ettim, güzel oldu. Laptopu sürekli demonte edip birleştirdiğim için (kafama esen deneyleri yapmayı seviyorum) bazı vidalar yalama oldu, duct tape ile yapıştırdım kasanın kimi yerlerini. Tek üzüldüğüm nokta, geçen ay sol hoparlör mevta oldu. Harman kardon idi.

Diyeceğim o ki, sana kalmış. Ben laptopumu seviyorum. Anakart ya da ekran kartı yanana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • yollarbenibekler  (31.10.15 15:27:31) 
Laptop kalir masaustu toplardim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (31.10.15 16:56:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.