[]

Adana ya günübirlik gideceğiz, nerelere gidelim?

merhaba,

haftaiçi boş günümüzde sabah gidip akşam dönmelik adana yapacağız, daha önce gitmedim ben, yöresel lezzetleri tadalım, biraz dolaşalım akşam da döneriz diyoruz.

şunu şurda ye, şundan a, şuraya da git diyebileceğiniz yerler var ise tavsiyelere açığım...

benim araştırdığım kadarı ile, havalimanına yakın büyük saat kulesinin oralarda zaten hep bu ciğerciler kebapcılar. ama çok yer var, cik cik ali, birbiçer iyi gibi geldi bana

 
Sular'da tren istasyonunun onunde fotograf cekin. Gazipasa'daki barlarda kafelerde oturun. Ataturk Caddesi'ni gezin. Firat Doner'den en lezzetli doneri yiyin. Balli muzlu sut icin. Ziyapasa'ya da ugrayin.

Saat kulesi tarihi Adana ilginizi pek cekmeyebilir. Adana henuz turistik bir yer degil. En turistik yeri Tas Kopru olabilir. Harika bir Adana manzarasi gormek isterseniz de Cukurova Universitesi'nde Son Durak ya da Turquaz kafeye gidin.
  • Traveller  (31.10.15 13:24:00) 
Kazim bufeye gidip muzlu sut icin
onbasilarda kebap yiyin
bi de eski sevgilimi gorun benim yerime :(
  • condom kurşunu  (31.10.15 14:06:54) 
Turistik olsun diye değil de, yemek üzerine gideceğiz aslında :)


  • nucleon  (31.10.15 16:07:20) 
akşama doğru ya da akşam vakti dilberler sekisi. güzel manzara var.
kazım büfe mutlaka! olmazsa olmaz.

  • empty man  (31.10.15 16:09:29 ~ 16:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.