[]

araba almayı düşünüyorum..

28-30bin arası 1.5 dizel heçbek clio almayı düşünüyordum ama evimin yakınında 2000 model palio bordo renk, lpg'li, kmsi 122 binde, değişensiz ama lokal boyaları olan, km'de 22-23 kuruş yakan, 12000 liraya veren bi esnaf buldum. muadillerine baktım 15-16 bin civarında.
nedersiniz almalı mıyım sizce?

Not: 6 yıldır aynı kişide imiş. esnaf güvenilir geldi bana. acemilik atmak için almayı düşünüyorum. computeste sokacağım ama kararsızım ya.
normalde 15 bin peşin 15 kredi çekip clio alacaktım ama böyle durumda şuan ki koşullarda yüksek faizli kredi de çekmemiş olacağım.
yardım!!

 
km si kesin oynanmıştır. acemilik içinse al


  • cevizlikarpuz  (31.10.15 12:35:34) 
lpg yi falan unut. gerek yok öyle şeylere. 1.5 dizel clio iyidir, bilindik motor. hala her parçasını bakkaldan bile alabilirsin clionun. ki zaten paliodan 50 kat daha konforlu, güvenilirli. 12.000 tl ye araba alınmaz (eğer 28-30 bini kaldırabilecek bir insan için).


  • liriamer  (31.10.15 13:18:54) 
hiç uğraşma ya palioyla. kredi çek demek de istemem ama 2000 palio baya eski geldi bana


  • klar  (31.10.15 15:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.