[]

duş jeli

1. nedir? ne işe yarar? (sabun gibi mi yoksa başka bir şey mi)
2. nasıl kullanılır? (banyo lifiyle mi?)



 
Sabun gibi değil başka bişi. Lif veya o tip başka ürünler ile daha verimli olur.

- Duş jeli rüyalarına giriyormuydu?
- Hemde ne :))
  • poseidon1  (31.10.15 12:22:28) 
ben lifsiz kullanıyorum.


  • all girls dream  (31.10.15 12:35:41) 
Hiç sevmiyorum bence bi işe aramaz
Temizlendiğin hissini alamıyorsun
Ne kadar kullanırsan kullan sağladığı tek fayda güzel kokması.
Zaten insanlar temizlenmek için değil "duş" gibi kısa sürede "ter" kokusundan arınıp "güzel" kokmak için kullanıyorlar bunu. En nefret ettiğim yanı ise saçma bir kayganlık hissi oluşturması.

+Köpüren kimyasallardan uzak durun.
  • cenkertem.afc  (31.10.15 12:39:10 ~ 12:39:39) 
1. sıvı sabunun vücut için olanı ve vücudu nemlendireni. normal sabundan farkı gıcır gıcır bir hissiyat bırakmaması. koku/parfüm çeşitliliğin daha fazla olması.

2. nasıl istersen. sabunu nasıl kullanıyorsan o şekilde. süngere, life döküyorsun, temizleniyorsun, durulanıyorsun. yves rocher'de bitkisel içerikli formüller var, ben onlardan kullanıyorum. hindistan cevizlisi, organik yulaflısı çok güzel. yine aynı kokuda vücut nemlendirici de satılıyor, tavsiye ederim.

Bir de Le Petit Marseillais diye bir markanın ürünleri gelmiş Watsons'a, o da çok güzel. Çok hafif, güzel kokulular.
  • whimsical  (31.10.15 12:40:51 ~ 12:44:59) 
Kisiye gore degisir kullanisligi.
Ben sabun kullaninca cildim kuruyor, kasiniyor deli gibi. Ama duj jeli kullandigimda ise yumusacik oluyor.
Kimisi temiz hissettirmiyor demis ama ben oyle dusunmuyorum, mis gibi yikaniyorsun iste.
  • innerbliss  (31.10.15 13:22:16) 
ya sabundan farkı sosyetik, elit havası işte.

ama kokuları çok güzel oluyor tabii.
hele vanilya+ballı veya çikolatalı olunca kendini bile yiyesin geliyor.
  • m e b  (31.10.15 14:33:55) 
duş jeli en saçma temizlik ürünü bence. köpürmüyor etmiyor temizlediğini de düşünmüyorum ve kaygan bir tabaka bırakıyor sanki durulanmamış gibi hissediyo insan.

en iyisi zeytinyağı sabunu
  • peace.on  (31.10.15 14:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.