[]

bana su kalan zamanimi degerlendirin. o kadar degerli ki

Boyle sacma soru olur mu demeyin. En degerli varligim zaman..

A)07:00 evden cikisim var. :::: Saat 06:00-07:00 arasi degerlendirilebilir.
B)07:50 servis inisim var. :::: Yolda duolingo ile ingilizce calisiyorum
C)20:00 isten cikiyorum :::: Yolda duolingo ingilizce calisiyorum
D)21:00 eve girisim var :::: wc / el yuz yikama / ust degis / dus al filan
E)21:30 evden cikisim var :::: kopegim var ve en az 1 saat birlikte zaman gecirmeliyiz. Gunduz de cikartiliyor ama. Bu benim degismezim.
F)22:30 eve giris :::: 30dk ortalik topla salonu temizliyorum filan : 23:00 oluyor.
---
Cozemedigim kayip zaman var burada.
---
G)23:30-00:30 :::: degismezim sporum var.
H)00:30-00:45 :::: Sonra az atistiriyorum protein tozu vs.

Yatis.
-----------------

Simdi bisiler yapin.
Ne istiyorum:
1)Ingilizceyi adam gibi ogrenmek (en onemlisi)
2)Bir adet apaci bile olur dans edebilmek (bir sonraki onemlisi)
3)Bir adet enstrumani kimsenin begenmeyecegi duzeyde calmaya calismak (calmak degil, enstruman belli, calamamda. Yeni bir seyler ogrenmeyi severim, calmaya calismak keyiflidir. Amacimi tekrar soyluyorum ogrenicem calicam degil. Ona zamanim yetmez zaten. )
Ben cok guzel karakalem cizerdim. Bir suru karakalem resim cizdim universitede. Vaktim olursa da yine cizerim. Hobim bu idi ilkokul 1. Siniftan ise baslayana kadar hep cizdim. 2 senedir cop adam bile cizemedim.
-----------------

Cumartesi gunleri
17:00 sonrasi 3 saat kopek var baska hic bisi yok.

Pazar gunleri
Yanimda kopek ileyim tamamen.. 24 saat. Ama tamamen bosum.

 
senin de çok değişmezin var ve buna karşın işin zamanını çok kısıtlıyor. bu kadar yoğun tempo çalışırken ya değişmezlere ayırdığın zamanı azaltacaksın ya da hobi arayışlarına pazar günü dışında zamanın pek yok gibi. ne çeşit bir spor yapıyorsun bilmiyorum ama sporunu iş öncesi 06:00 - 07:00 bandına kaydırsan yatmadan evvelki o 1 saatte ingilizce çalışabilirsin ama bu kadar sıkı bir günlük plan çalışır mı bilmiyorum. örneğin ben bu yoğun tempoda akşam "zikerler ingilizcesini" diye takılır, sabah da spora kalkmayıp 1 saat daha uyurum, ama herkesin yapısı farklı elbet.


  • theos ek mekhanes  (31.10.15 09:53:03) 
dostum böyle bi temponun içerisinde köpek bakabilmene çok şaşırdım, hatta işe gidip gelmek harici her hangi bir şey yapabilmene şaşırdım.

sporu gündüze kaydırman senin sağlığın için daha mantıklı olur.

onun haricinde böyle bi hayata daha fazla 'iş yükü' (hobilerin) yüklemeye çalışmaktansa bence biraz boş zaman yaratmaya çalış kendine.
  • Kykeon  (31.10.15 10:40:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.