[]

Led Projeksiyon Cihazı 2000TL aşağısı

Evde TV yok, pek televizyon da izlemiyoruz. Ama film, dizi vs. izliyoruz.
3000 Liraya TV almak yerine o parayla projeksiyon cihazı alalım dedik.
LED'lerde lamba ömrü sorunu da yok, istersek Digiturk'ü takıp sürekli açık bile bırakabiliriz.

Gündüz izlenmeyeceğini biliyorum ama gündüz zaten bir şey izlediğimiz yok ki.

İnterneti okudukça çok daha karmaşık hale geliyor bu iş. Sürekli daha iyisini arayan internetçiler hiçbir şeyden memnun kalmıyor, forumlara kalsa 6000TL'ye cihaz alıp 2000 TL'ye perdeye yansıtmak gerek, neyse.

Promacto marka projeksiyon cihazlarını okudum da okudum, her şeyi çok güzel görünüyor, başarılı bir türk markasıymış, pek bilinmiyor ama forum donanım'da çok tutuluyorlar.

Şunu alayım, şimdilik duvara, sonra da alırsak perdeye yansıtırım diyorum, bilen eden var mı bu işleri?

www.istanbulbilisim.com.tr

 
Bende de, cevremdeki arkadaslarimda da projeksiyon var. Herkes sadece parlaklik, ampul omru, kontrast gibi seylere bakiyor ama genelde gozden kacan ama onemli olan bir konu da fan sesi. Eger cihazi oturdugunuz yerden cok uzaga yerlestirmeyecekseniz rahatsiz edici olabilir, bu konuda da arastirma yapmayi atlamayin.


  • crown  (30.10.15 21:13:11) 
Forumlarda her modeli kullanan birileri olur, onlardan fan sesi, çözünürlük, parlaklık gibi konularda bilgi alabilirsiniz. Ben uzun süre kullandım projeksiyon, maçlar ve filmler için süper oluyor. Tek eksisi gündüz izlemek için yüksek kontrastlı aygıt ve düşük ışıklı ortam gerekiyor, yazın gündüz izlemek zor oluyor.


  • cok guzel oldugu icin yalniz kalan kiz  (30.10.15 21:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.