[]

Hangisi daha başarılı

Arnold Schwarzenegger

Jean Claude Van Damme

Jackie Chan

Sylvester Stallone

 
jackie chan > arnold > sylvester stallone > van damme


  • [silinmiş]  (30.10.15 19:38:04 ~ 20:16:15) 
Jackie Chan <3


  • whimsical  (30.10.15 19:47:37) 
steven segal'in listede olmaması üzdü. bakın bu bir dramdır.

ben slyvestercıyım. acı yok rocky!! filmleriyle büyüdüm, rocky serisini kaç kere izledim bilmiyorum :D kendisini ailemden bir bireymiş gibi görüyorum.
  • air  (30.10.15 19:50:53) 
arnold. adam efsane.


  • dafuq  (30.10.15 19:55:45) 
Rockynin senaryosunu kendi yazdı diye okumuştum bi yerde o yüzden stallone.


  • Giovanni Pipitto  (30.10.15 20:00:23) 
jackie chan derim. asya kulturu ve eskiden gitti okuldaki egitimleri ile bambaska bir aksiyon film turu cikartti. belki de chaplinden sonra en cok guldurebilen kisi diyebilirim, mizahi acisi farkli. hele ki dovus unsurlari icerisinden ele alinarak.

arnold icin basari falan demissiniz de adam california valisi oldu evet. california'lilar arnold'in cikarttigi yasalar yuzunden simdi onlari duzeltmeye ugrasiyorlar, baya sıkıntı cikartti orada.

slyvester icin de kalibi aksiyon filmlerine gayet uygun, sadece abd'nin icon figuru haline gelmesi uzucu. rocky ve rambo'da agir abd propagandasi var cunku. kendi sucu da degil tabi. severiz kendisini.

van damme abimizde de aslinda dovus stilleri var. bunu daha potansiyelli olarak kullanabilirdi belki. potansiyeli fazla, oldugundan daha iyi islere imza atabilirdi.

jason statham'i da alsaydin keske. adam yuzucu ce dalgic. figuru de oynadigi filmlere en iyi oturanlardan.

www.youtube.com
  • evimin paspasi  (30.10.15 20:22:43) 
stallone, en başarılı sanki. bu ihtiyar ünlülerin oynadığı aksiyon filmlerinin senaryosu, yapımcılığı falan onun diye biliyorum. sırf kaslı değil adam sektöre daha sağlam girmiş. mahsun kırmızıgül gibi adeta akldfjaldkfj

en sevdiğim jackie chan zaten öbürlerini de sevmem aslında. o da çok başarılı. mesela hiç onu sevmeyen birisini görmedim ben türk olsun başka milletten olsun. ulan ceki çen de yavşak demediler. ama insanlar nasıl deli yürekçi kurtlar vadisici şeklinde ikiye ayrılıyorsa terminatörcü ve rakici şeklinde de ikiye ayrıldı sanırsam bir zamanlar. o yüzden en başarılı jackie chan, gönüllerin şampiyonu. dublör de kullanmıyor ayrıca. koç koç.
  • nickimin hakkini veremedim  (30.10.15 21:25:40) 
Arni tabii ki.

Avusturyalı bi polisin oğlu olarak dünyaya gelip vücut geliştirme aleminin en büyük ikonu oldu, milyoner oldu, california valisi oldu.

Diğerleri yanında baya sönük kalıyor.
  • giderbey  (30.10.15 22:39:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.