[]

kedisini toplu tasimayla bir yerden baska yere goturenler

Istanbul icinde kedi tasirken hic toplu tasima kullandınız mi? Zorlandıniz mi peki? Etraftan tepki aldiniz mı?

Kedi 2 aylik, gidilecek mesafe de ortalama 1.5-2 saat diyelim. Teşekkür ederim simdiden herkese.


 
Kurban bayramında sırtında koç ile metrobüs seyahati yapmış bir adam vardı. videosu vardır youtube'da. raad ol.

img.a24.com.tr
  • theli  (30.10.15 17:21:44 ~ 17:23:02) 
'' Otobüse almıyoruz, yasak!'' diyen tip olursa çemkir ve böyle bir yönetmelik maddesinin var olmadığını söyle. ''Varsa lütfen gösterin, zira ben belediye ile de teyit ettim, araştırdım da.'' deyiver sana zahmet.

Benim kafes içindeki köpeğim için ''Alamam ben onu, yasak!'' demişti biri de, Uçağa götürüyorum, uçak alıyor siz nereye almıyorsunuz!'' demiştim. Korkan var, hayvan dokunan var diye bik bik devam edince kafesi kaldırıp otobüse, ''Rahatsız olan var mı?'' diye seslenmiştim, ses çıkmayınca bakış atıp geçmiştim.
Eğer başına gelirse rica ediyorum benim yerime yukarıdaki şekilde çemkirir misin, o zamandan beri fena içimde kaldı.
  • kaymaktutmayansicaksut  (30.10.15 17:32:42) 
2 aylık kediyi kucağında bile gezdirirsin en fazla aa ne kadar şeker diyip severler. yetişkinleri de kutu içinde istediğin yere taşırsın kimse bir şey demez. 1000 kişilik metrobüse binmedikçe pek zorlanmazsın. bir iki kez otobüse almayan şoföre denk geldim, cazgırlık yaparsan alıyorlar. kesin bir yasak yok bildiğim kadarıyla.


  • sir gawain  (30.10.15 17:33:51 ~ 17:34:21) 
üsküdar'da/kadıköy'de otobüslere kediyle binen çok oluyor o taşıma kutularında. kimse sallamıyor da. arada çok miyavlarsa sıkıldı mı/korktu mu acaba diye soranlar oluyor sadece. kızan biri olursa da ona atarlanan birileri çıkar (bkz ben) merak etme :)


  • pokerface  (30.10.15 17:51:30) 
otobüslerde, metrobüslerde bişey demiyolar, bebekken kutundan çıkartıp kucağımda uyuttuğumda oldu. zaten biri çıkıp bir şey derse senden önce çemkircek hayvanseverler çıkıyor merak etme.

kedicik çok sıkılır da miyaklarsa kapağını azıcık kaçmayacak kadar aç sev. korkuyolar bazen gürültülerden.
  • rayde  (30.10.15 18:01:26) 
yavru köpek kutusunda cok korkunca cikartti yere koydu, fren yaptikca düstü yürüyemedi hayvan saga sola gezip bakininca meraki korkusunu yendi, havlamadi, tatli tatli durdu öyle. kediye de denk geldim de korkup gürültü yapar mi bilemedim. kafesi acmadan evvel bir daha düsünün, kedinizin huyunu tartin.

sesinden rahatsiz olan olursa da cemkirin. 4 saatlik ucak yolculugunda yanimdaki cocuk sürekli agladi, cani yandigindan korktugundan degil, simarikligindan. herkes de güler yüzle aman cocuk olur öyle falan diye gecistirdi.

s.kayim bunu normal kabul edip, kediye laf edenlere.
  • aynadakiyabanci  (30.10.15 18:16:59) 
Ben kedimi meskopla aşıya götürmüştüm bayağı tepki yemiştim


  • Sandman  (30.10.15 19:37:56) 
kedi ile seyahatte hiçbir sıkıntı yok. hatta artık küçük köpek için çanta zorunluluğu bile yok. (denedim kimse hiçbir şey demedi.) tek bir madde var seyahat için çekinmeyiniz. en tuhaf özel halk otobüsü şoförleri oluyor. onlara da iett kuralını hatırlatınız.

"Aşağıdakilerin haricinde istasyon ve araçlara hiçbir hayvan alınmaz. Bunlar;
Boyun tasması olması ve kucakta taşınması şartıyla süs köpekleri.
Küçük kafes hayvanları (serbest kaldığında yolculara zarar verebilecek yırtıcı, zehirli vs. hayvanlar hariç)" www.iett.gov.tr
  • madarch  (30.10.15 23:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.